Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ringman
nagyúr
válasz
Aryon87 #12008 üzenetére
Elrendelték a nyomozást Mohács polgármestere ellen álhírek terjesztésének gyanúja miatt
Közveszéllyel való fenyegetés - ez a jogi szakzsargonban használt kifejezés az álhírek terjesztésére - miatt elrendelték a nyomozást Csorba Ferenc, Mohács jelenlegi, MSZP-s polgármesterével szemben, közölte lapunkkal a Megyei Rendőr-főkapitányság.
csütörtökön feljelentést tett egy budapesti magánszemély, azt követően, hogy Mohács polgármestere, Csorbai Ferenc közleményt adott ki annak kapcsán, hogy a Duna-parti városban is regisztráltak egy koronavírusos megbetegedést. A település vezetője kijelentette: Mohács úgynevezett "coronaria gócponttá" vált. Müller Cecília országos tisztifőorvos azonban vasárnapi sajtótájékoztatóján cáfolta az állítást. -
törölt tag
válasz
Aryon87 #9174 üzenetére
Az lesz sajnos. 18 évesen kirepültem, ráadásul külföldre. Szóval idegen a gondolat. De ez van. Az együtt lakásnál nagyobb félelmem, hogy nehogy neki "kelljen" eltartania. A szinte semmiből.
Decemberben jöttem haza nagy reményekkel...mondjuk kint se jobb most a helyzet, sőt. -
somogyib
őstag
válasz
Aryon87 #5752 üzenetére
Fölösleges így megnyílvánulni ebben a témában, amikor gondolom azt se tudod, hogy egyeseknek - főleg az idősebb korosztálynak - ez mit jelent.
Római katolikus temolomokban egyébként már két hete bevezettek szabályokat: szenteltvíztartó le van zárva (alapesetben minden misére érkezéskor ebbe mindenki belenyújtaná az ujját), kézfogás nincs a mise alatt, áldozáskor csak kézbe adják az ostyát, közvetlenül nyelvre nem.
Ma olvastam az egri főegyházmegye hírét, hogy nem csak a miséket, hanem az összes egyházi összejövetelt betiltották.
Tudom, hogy a vallásos lelkületet divatos szapulni, de azért ők sem hülyék.
-
-
-
-
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Szüleim voltak kint a Velencei karneválon két hete, tünetmentesek.
5 busszal voltak utána lévő hétvégén is ugyanígy volt 5 busz és utána jelent meg az első beteg olaszban
Én azon gondolkoztam, hogy az influenza itt alap, hogy nem lehet egy természetes ellenállásunk ellene? -
freeknight
őstag
Látom nem ment át.
Nem a vírus miatt kell bevásárolni, hanem a pánik miatt. Ezt írtam is a legelső hsz-emben. Én ezért vásároltam be már JANUÁRBAN. Aki csak most kezdene neki a felkészülének, már el is késett.
Pontosan ennek hatását érzed most is. Ha csak megéhezel, hiába mész le a boltba, nem lesz semmi.Azt meg fel nem foghatom, hogyan létezhetnek, akik képesek napról-napra élni, és egyáltalán előfordulhat velük olyan, hogy kifogynak valamiből. Nálam bármiféle felkészülés nélkül is van otthon legalább 1 hónapra elég ennivaló. Mert nem kell ahhoz egy apokaliptikus vírus, hogy a boltok kiürüljenek, elég valami hétköznapibb dolog is, pl egy erősebb havazás miatt járhatatlanná váló utak, vagy egy áradás.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest