Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #20749568 #98578 üzenetére

    Kuldom Merkelnek meg a sleppjenek a virtualist lophaszt az orcajukba.

    Mai bevasarlas Aldiban: mivel mar csak 20 m2-en lehet egy ember, es eleg nehez kovetni, hogy a boltban mennyien vannak, parkoloban sorbanallas amig a bolt ki nem urult, majd nagy kegyesen mindenkit beengedtek egyszerre. A bejaratnal tumultus, igazabol senki nem tudja tartani a 2 m-es vedotavolsagot, a mereszebbek igy-ugy elslisszolnak a masik mellett.

    A rewe se volt jobb, de ott alig volt ember. Annyira latszik, hogy az alja jar aldiba, a minosegre vagyok rewe-be es ugye ok a fososabb fajta, igy nincs tumultus.

    Oltasszervezes: jovo heten kapnak a haziorvosok 400 ezer adag J&J-t, szuper, csak igazabol nem tudsz ra jelentkezni sehol, az allami regisztracios oldal csak a kozponti oltopontra ad hozzaferest. Ugyanigy AZ-vel mar csak a haziorvosok olthatnak, nem tudom, honnan szerzik az oltandok listajat, en barmelyiket beadatnam, de hogy informaljam hivatalosan az orvost, hogy itt vagyok es nekem barmit beadhat?

    Es erre jon, hogy nemetorszag oltovilagbajnok lesz. Inkabb a rossz oltasszervezesbol lesz vilagbajnok. Nem baj, ezt valasztotta a tobbseg, ezel kell egyuttelni.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák