Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Parci #92529 üzenetére

    egyszerűen csak úgy gondolom, hogy egy bizonyos ponton túl nem az a jó megoldás, ha várunk az öregebb korosztályra. szerintem ez a pont eljött.

    Jelenleg ez vitán felül áll egyébként. Csak két dolgot érdemes szem előtt tartani, emberként kell(kéne)megdöglenünk, de emberként is kéne élnünk. Jelenleg ez erősen deficites.

    az idegesítésre is van magyarázat: regisztrált a fiatal, mert szeretne vakcinát. mondták, hogy mekkora a sor előtte. tudomásul vette. aztán, mire sorra kerülne, tovább hízik a sor... előtte. ez sem az öregek hibája, de érthető, ha nehéz elviselni.

    De akkor az öregeket kell mindenért bántani? Nem. Te is ezt mondod. Akkor mégis jogosan háborodok fel, ha sokan mégis őket okolják minden szarért. Amúgy jó ideje ez van már. Elkeserítő. Ha valaki szerencsétlennek, haszontalannak, frusztráltnak érzi magát, ne a leggyengébbeket bántsa, mert az nekem csak egy rühes szardarab. Menjen neki a betonfalnak vagy lője fejbe magát. Meg van oldva a problémája. Időseket se gondozzák, neki se lesz úgysem segítsége.

    most már viszont elengedném a gyeplőt és oltanék, akit érek.

    Jogos....meg amúgy is meleg vízben jobb evezni ugye..... :K

    Itt valaki amúgy értelmesen elmagyarázta, miért az időseket oltották eddig, ugyanis így lehetett legjobban megúszni az eü túlterhelését, szóval még csak nem is az idősek miatt volt így, ha úgy vesszük.(talán Rive fórumtárs írta ezt is, nemcsak a 600000 tüdőgyuszit anno)

Új hozzászólás Aktív témák