Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Baloo27 #88156 üzenetére

    Nem tudjuk a körülményeket, de zárt irodaházban szellőztetés lehetősége nélkül amúgy mindegy is a maszk ha van egy bizonyos népsűrűség. Meg nehéz maszkkal étkezni. Ha ezek fenn álltak akkor teljesen mindegy számonkérni a maszkot.
    A maszk bevásárlásnál, tömegközlekedésnél hatásos pl de egész napos együttlét egy fertőző emberrel...szerintem arra még az orvosi ffp2-es maszk sem 100 nem hogy ezek a kereskedelmi forgalomban kapható maszkok. Nem is lehet kapni orvosi felhasználásra szánt ffp2-est csak non medical stb változatokat. A legtöbb ember meg egy laza szövetmaszkban jár. Az nem nyújt komoly védelmet ezt az emberekben tisztázni kellene, lehet sokan ezért kapják el mert azt hiszik az is véd.

    Engem ez fel is háborít, hogy ha tüntetnek maszk nélkül meg kinyit egy étterem az büntetés. Egyet értek vele valahol. De egy cégnél ahol van home office, olyan a munkakör, 0 ft lenne elrendelni(illetve rezsin megtakarítás ha a bérleti díjon nem is) és a főni mégis azt mondja hogy ez a céges policy és legyél bent az rendben van. Én is tapasztaltam sokáig, más is tapasztalja máig akár hogy tök fölösen van bent. Akinek muszáj bent lennie annak is jobb ha az nincs bent akinek felesleges. Szerintem a mostani hullám meredeksége ennek a mentalitásnak és a sulik késői bezárásának az egyenes következménye. Még ezek nélkül is lett volna elég beteg, de rá kellett rakni a pontot az i-re..

Új hozzászólás Aktív témák