Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    [Orbán eltünteti a kínai és az orosz vakcina nyomát, Európa érvényteleníthet minden magyar oltási igazolást – Amerikai Népszava]

    "Orbán igazi alvilági tempóval “oldja meg” a problémát: módosították az oltási igazolványról szóló rendeletet, és törölték belőle a védőoltás típusára vonatkozó részeket. Ezzel eltűnik a különbség az európai engedéllyel rendelkező vakcinákkal, illetve a kínai és az orosz vakcinákkal beoltott emberek között. Magyarország ezzel becsapja az Európai Uniót, csalást követ el, és veszélyezteti az európai polgárok életét és egészségét."

    "Ez csalás, köztörvényes bűnözés, megtévesztés, mert Magyarország olyan oltási igazolásokat állít ki, amelyek olyan oltásokat igazolnak, mintha az igazolás tulajdonosai uniós engedéllyel rendelkező vakcinát kaptak volna. Ennek az lehet a következménye, és az Európai Uniótól elvárható egyetlen logikus lépés, hogy a magyar oltási igazolványokat egységesen elutasítják, mert Orbán eltüntette a kínai és az orosz vakcinák nyomát, ezért a magyar oltási igazolványok nem megbízhatóak. Ezzel Orbán azokat a magyar polgárokat is karanténba kényszerítheti, akiket rendes európai vakcinával oltottak be."

    "Orbán azonban nemcsak az Európai Uniót csapja be, hanem a magyarokat is, mert ettől kezdve nem lehet nyomon követni az orosz és a kínai vakcinák hatását. A nyilvántartásból eltűnnek a nyomai, hogy ki milyen vakcinát kapott. Ezért sem a későbbi megbetegedések, sem esetleges utóhatások vagy mellékhatások tekintetében nem lehet megállapítani majd, hogy mit okoztak a lopás céljából megvásárolt kínai és orosz vakcinák. Ehhez még egy lépés kell, hogy az orvosok ne is közöljék, esetleg ők maguk se tudják, milyen anyaggal oltanak. Így eltűnik egy esetleges tömeges fertőzés nyoma és felelőssége is."

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák