Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #20749568 #83375 üzenetére

    El kéne gondolkozni, hogy miért is csináljuk a korlátozásokat. Azaz mi a végeredmény, ha vannak korlátozások és ha nincsenek. Tavaly februárban, amikor tele torokkal nyüszítettem vasszigorért, akkor úgy nézett ki a képlet, hogy kemény korlátozások+jó adag józan ész = kinyírt vírus, szimplán megússza az egész sztorit a világ. Most a húzdmegereszdmegben úgy néz ki szétmegy mint egy átlag influenza, hiába "védik az egészségügyet" a longcovid-os józsi semmi segítséget nem kap, a bakteriális fertőzést beszívott, covidot sose látott Pistabácsit meg hagyják meghalni a covidtól berezelt eü-sök. Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy olyan sokat profitáltunk volna a "tehermentesített eü"-ből.

    Most, hogy van oltás, ráadásképp megoldható, hogy az összes eü-munkás védett legyen, tehát pár héten belül még az sem lesz indok, hogy a dolgozók egészségét védjük.

    Mindazonáltal nem vagyok feltétlen korlátozásellenes, csak lássam, hogy egyrészt nem hoznak olyat, ami 0 haszonnal (max politikai haszonnal xy politikusnak) ezrek-százezrek életét keseríti meg, másrészt amit meghoznak, annak tényleg van hatása. A szlovák tömegtesztnek pl volt értelme, látszott a görbén - más kérdés, hogy utána újra elszálltak.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák