Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Fire/SOUL/CD #83171 üzenetére

    Szerinted ez piskóta recept?

    "„Antitestből sokféle van. Van, ami csak úgy köti a vírust, de nem neutralizálja, tehát nem lassítja a fertőzést, és vannak az igazi neutralizálók, amik úgy kötik, hogy ne tudjon fertőzni. Na most ezeknek a döntő többsége a tüskefehérjének a különböző részei ellen termelődik. Amikor kísérletekben külön vizsgálták az egyéb fehérjékre tervezett antitesteket, ezek nem védték meg az állatokat a fertőzéstől. Ebből arra következtetünk, hogy ezek igazán nem játszanak szerepet az immunitásban. A tudományos bizonyítékok arra utalnak, hogy a védelem kialakítása szempontjából a tüskefehérje a mindenek felett álló immunogén. Nem véletlen, hogy szinte az összes vakcina azzal dolgozik, vagy maximum a mellé rak még oda mást is. Az már ismert volt a járvány előtt is, hogy ez a legjobb út a koronavírusoknál” – mondta a szakértő."

    Ő szakértő, miért kellene mellé tenni irodalmi hivatkozásokat egy ismeretterjesztő nyilatkozatában? Ha a cikket ő írta volna valószínűleg megteszi, de ez nyilatkozat és nem cikk. Másrészt lehet, hogy megtette, ami -mégegyszer leírom- totálisan felesleges egy ismeretterjesztő nyilatkozatban, csak a cikk szerzője nem közölte.

    Én még egyet hozzátudnék tenni a kínai vakcina jobb hatásának megkérdőjelezéséhez. Ez a vírusfertőzés antitestfüggő felerősítése (ADE). Ez is egy elméleti lehetőség. Ez utóbbit még nem bizonyították a koronavírus esetében.

    Egy harmadik létező (!) okot már írtam. Az antitestek csak a felszíni fehérjék ellen alakulnak ki és azok között messze a legimmunogénebb és a leghatásosabb a spike fehérje receptorkötő helye (RBD). A szakértő is hasonlót mondott.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák