Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Kékes525 #82873 üzenetére

    Novemberben is beszelgettunk errol, hogy itt a nemeteknel kialakitottak erre kulon oltopontokat. Igen, penzbe kerult es dolgoznia kellett rajta az onkormanyzatoknak, de mindegyiknek ki volt adva, hogy dec. 15-re legyenek keszen.

    Mo is megcsinalhatta volna ugyanezt, nalunk is a varosban tomegevel vannak uresen allo onkormanyzati ingatlanok, tobbseguk iskola vagy ovoda volt, ott azert ilyen oltopont szeruseget ki lehetett volna alakitani, ha akartak volna.

    Az meg elore lathato volt, hogy ha a haziorvos es az aszisztens vadassza ossze telefonalassal az oltandokat, akkor az nem fog egyszeruen menni. Persze lehet mosdatni a politikusak, de ez Vektor es kornyezetenek a hibaja. Nekem soha nem jutott volna eszembe, hogy a haziorvosi praxisokra toljam ra a szervezes feladatat, elegge megterhelo az, hogy oltaniuk kell es meg erre rajon a telefonalas is.

    Nem akarok megmondo lenni, de innen fotelbol az oltas megszervezeset elbaszta a magyar allam. Ugyanigy szarul csinaljak a nemetek is. Lassan elerunk arra a szintre, hogy a napi szinten okostelefont hasznalok is oltasra kerulnek, hol az app, amivel tud jelentkezni a delikvens? egyik orszagban sincs, es tudod miert van ez igy? Mert mindenhol 60 pluszos politikusok es dontoshozo ulnek, akiknek mar az is digitalizacio, ha e-mailt irnak, de ennel tovabb nem latnak. Ezert maradunk le...

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák