Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    Hamburgi professzor, Roland Wiesendanger szerint laborból jött az áldás. Egy 100 oldalas "tanulmányt" is kiadotti, persze osztják rendesen. Bár mondta, hogy csak vitaindítónak szánta.

    A teljes neve: Prof. Dr. Dr. h.c. Prof. h.c. Roland Wiesendanger :DDD

    Studie zum Ursprung der Coronavirus-Pandemie veröffentlicht : Newsroom : Universität Hamburg (uni-hamburg.de)

    - Jóval több mint egy évvel a jelenlegi járvány kitörése után nem lehet azonosítani olyan közbenső gazdaállatot, amely lehetővé tette volna a SARS-CoV-2 kórokozók átvitelét denevérekből az emberekbe. A zoonózis elméletnek, mint a járvány lehetséges magyarázatának tehát nincs megalapozott tudományos alapja.

    - A SARS-CoV-2 vírusok meglepően jól kapcsolódhatnak az emberi sejt receptorokhoz és behatolnak az emberi sejtekbe. Ezt a sejtreceptor kötő speciális doménjei (?) teszik lehetővé, amelyek a koronavírus tüskefehérje speciális (furin) hasítási helyéhez kapcsolódnak. Mindkét tulajdonság együttesen korábban nem volt ismert a koronavírusokban és a SARS-CoV-2 kórokozó nem természetes eredetét jelzik.

    - Denevéreket nem árultak a gyanús halpiacon Wuhan város központjában. A wuhani városi virológiai intézet azonban a világ egyik legnagyobb denevér-kórokozó-gyűjteményével rendelkezik, amely a dél-kínai tartományok távoli barlangjaiból származik. Rendkívül valószínűtlen, hogy a denevérek természetes úton jutottak volna el Wuhanba ebből a közel 2000 km-es távolságból, majd globális járványt váltottak volna ki ennek a virológiai intézetnek a közvetlen közelében.

    - A Wuhan városban található virológiai intézet kutatócsoportja évek óta genetikai manipulációkat végzett a koronavírusokkal annak érdekében, hogy fertőzőbbé, veszélyesebbé és halálosabbá tegye őket az emberek számára. Ezt a tudományos szakirodalom számos publikációja bizonyítja. Jelentős biztonsági hiányosságok mutatkoztak Wuhan városának virológiai intézetében még a koronavírus-járvány kitörése előtt, amelyeket dokumentáltak.

    - Számos közvetlen jelzés utal a SARS-CoV-2 kórokozó laboratóriumi eredetére. Állítólag a wuhani virológiai intézet fiatal tudósa fertőződött meg először. Számos jel utal arra is, hogy a SARS-CoV-2 kórokozó Wuhan városában és azon túl virológiai intézetből terjedt el már 2019 októberében. Vannak arra utaló jelek is, hogy a kínai hatóságok már 2019. október első felében elvégezték a virológiai intézet részletes vizsgálatát.

    Coronavirus: Was es mit der kruden Corona-Studie der Uni Hamburg auf sich hat - DER SPIEGEL

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák