Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Asbee #80970 üzenetére

    néha azt érzem, hogy emberek direkt kötekednek. fogalmam sincs, hogy mi vitt rá a kommented megírására, de nettó okoskodás csak. igen, bármikor felülfertőződhetsz. jellemzően azért, ha egyre jobban vagy, akkor nem kuka épp a tüdőd. :U

    (de persze a covid alattomos cucc, ezzel együtt ne most kezdj riogatni, amikor itt egy ijedt, de gyógyuló user, és eddig az egyik élharcosa voltál az antiriogatásnak. ha majd szarul lesz, elmegy a kórházba. ha meg tanácsot szeretnél adni, hogy menjen el kivizsgáltatni magát, tedd azt.)

    talán az lehet a különbség, hogy én az éles helyzetben tényleg nem rettegek és abból indulok ki, hogy elkapod, lebetegszel, meggyógyulsz. nate saját bevallása szerint egyre jobban van. ha meg félremegy valami közben, azt érezni fogja, hogy gyógyulnia kéne, már jobban volt, de mégis gáz van. ja, és ott a pulzoximétere, a fél tüdőt nehéz nem észrevenni.

    az meg tény, hogy a 10. nap után az antitestek elkezdik kipucolni magát a vírust, így működik. ott viszont beindulhatnak másodlagos folyamatok (túlzott immunválasz és/vagy felülfertőződés), de azokat nehéz nem érezni, és ha érzed, cselekszel. és induljunk ki abból, hogy miért futna bele ebbe? te erre készülnél? én nem, nem ez a jellemző azért.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák