Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz #20749568 #73799 üzenetére

    Oké, azért itt meg kell jegyeznem valamit.
    Én underground(abb) party körökben mozgok, olyanokban, ahol járvány nélkül is sokáig pörögtek az illegál bulik.
    Igen, ősz óta itthon is beindultak ezek, de max a 15-20% tartja jó ötletnek, a többi neohippi, raver, techno-őrült stb (ezek a leginkább illegál-bulit látogatók) fiatalok és partiszervezők többsége is elhatárolódik és abszolút nem támogatja. Ebből volt is feszültség az ilyen csoportokban, de valójában ott is az ilyen "ezoterikus, élet iskolájában végzett, spiritualitásra nyitott, a tudományra fittyet hányó fiatalok" pörgetik csak a dolgot.

    Nyilván a nagy számok törvénye alapján vannak ilyenek IS, és az sem meglepő, hogy a briteknél, franciáknál, németeknél nagyobb számban vannak ilyenek.
    Ettől még nem általános és az egyébként hatalomellenesnek mondhatók is felfogják, hogy ezek elkerülése most szükséges rossz. Na, közöttük - az értelmesebbje között - például nemhogy megnyomorodott pszichés állapotot látok, hanem egy befelé fordulóbb, családdal és barátokkal szorosabb kapcsolatot ápolókat, nyitottak a műveszetek felé, kézműves dolgokat tanulnak, az értékrendük tovább fejlődött az anyagiasságtól (tovább) távolodva, stb, stb, stb.

    Ezt nem neked írom kizárólag, de jó ha tudjátok, ez sem fekete vagy fehér.
    Ez a járvány is csak egy eszköz, mint a kőbalta, mindenkit tehet jobbá és rosszabbá is.

    Ezt viszont leginkább neked: amikor a "mindenki full önző" szöveget tolod, akkor én körülnézek és döntő többségében nem ezt látom magam körül.
    És valószínűleg mindketten magunk választottuk a buborékunkat.

Új hozzászólás Aktív témák