Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    Helyi aldi húsrészleg ma kb nem létezett, sajtok lerabolva, csak a drágább dolgok voltak. Fagyasztók a zöldségekből kifosztva, krumpli fagyasztott még volt pár zacskó. Olaj literes volt dögivel, liszt nuku, cukor is volt. Egyébként friss árúból minden volt bőven, krumpli zöldség, gomba stb stb. Tesco csirkés rész üres, sajtok voltak. Egyébként mindkét üzletben az mondták érkezik reggelente az árú szokás szerint, csak hamar elkapkodják. Aldiban mesélte az eladó, volt aki 90kg lisztet vett, de a 60kg sem ritka.

    A szokásos gyógyszertárnál csak pár ember szokott lézengeni, mostanában tömegek vannak ott. Ma beszéltem velük és kérdezem mi ez a káosz ott. Mondják, hogy hónapokra táraznak gyógyszereket az emberek, lerabolnak mindent ami létezik. Én már az élelmiszerkifosztást sem nagyon értem, de ezt meg végképp nem.

    Jártam ma az egyik kórházban és azt kell mondanom le a kalappal a biztonsági őrök, az egészségügyi személyzet segítőkészsége és rugalmassága mellett. Természetesen úgy, hogy tartják magukat a kiadott utasításokhoz. Abszolút pozitív hozzállással találkoztam, pedig nincsenek most könnyű helyzetben (máskor sem természetesen). ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák