Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz tom_tol #57649 üzenetére

    ja egyetertunk, en is elegedett vagyok a sved megoldas jogi reszevel, beleertve azt is, hogy itt nem lehet lezaras mert nincs haboru. pont.

    t72killer: elbeszelsz mellette. itt arrol van szo, hogy tom_tol regota svedeknel el, ahol a szabalyozas a covid19 idejen ugy van kialakitva, hogy mukodjon a jogi keretek kozott. tehat a gyakorlatban semmi olyan szabalyt nem hoztak, ami a gyakorlatban teljesen betarthatatlan, eletszerutlen, siman csak karos vagy alkotmanyellenes.

    a jarvanykezelesert felelos megszolalt, hogy joguk van a szeretteiknek elbucsuzni es ezt korhazi szinten be kell tartani. pont. mivel valoszinuleg neki kell a magyarok kozul a legjobb ralatasanak lenni a helyzetre, talan igaza is van es tisztaban van a kapacitassal es a lehetosegekkel. egyebkent is pont a heten mondta Orban, hogy a magyar orvosok jobbak mint a nyugatiak es a magyar egeszsegugy jobb, mint az osztrak.

    de ha te kerülsz be páciensként, akkor friss üde DD kategóriás nővérkék ugráljanak körbe.
    pls adj egy linket, hogy ez hol van leirva az alkotmanyban, mert egyebkent ez itt csak egy szalmababba oltott trollkodas.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák