Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz Stanlee #52765 üzenetére

    Ahogy már írták előttem, tényleg olyan érzés egy kormány nyilatkozatot hallgatni mintha ők más filmet néznének, vagy ők nem ebben az országban/bolygón élnének!
    Hihetetlen hogy egy ilyen szituációt , egy ennyire katasztrófa közeli helyzetet ami most az egészségügyben van, simán a szőnyeg alá söpörnek!
    Nekem most valami olyasmi forgatókönyv van a fejemben(mert politikailag sem áll már össze! Így hogy akarnak választást nyerni?! Tudjuk milyen a magyar EÜ-konkrétan "békeidőben" is katasztrófa.. Ha hagyják túlterhelni akkor arról nem hogy a magyar választók, de az egész világ tudni fog, és negatív példa leszünk..)
    Tehát én arra gondolok hogy OV megbeszélte hogy beáldozható. Már pénz van annyi hogy az ükunokái is milliárdosak lesznek, szépen lekököszön, és majd jönnek a hős megmentők ugyanabból a körből és átveszi valaki a helyét, aki megmagyarázza hogy ez mennyire szembement a párt elveivel, elvárásaival, és kiskirályoskodott, és nekik semmi közük az egészhez.. De ez már off!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák