Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Tisztifőorvos asszony most nyilatkozta mosolyogva hogy egészséges embereknek nem kell maszkot viselni. Azt az eü.dolgozóknak és a fertőzötteknek kell a kölcsönös védelem miatt.
    Ez a két mondat full üti egymást.. hiszen az utcán szintén tudtunkon kivül is kerülhetünk ilyen kontaktba egymással(egészséges-fertőzött mint ahogy a korházban az orvos-beteg..)
    Tudom hogy hiány a szájmaszk, de valaki csak megvette azt az 1.2 millió darabot ami március elején még készleten volt. Tehát van azért otthon, elég sok embernek.
    Nem mondom hogy rakja fel mindenki, mert jönnek még rosszabb idők, amikor sokkal több fertőzött járkál majd az utcán, netalán én is az leszek, de a megelőzés mindig jobb mint az utólagos cselekvés nem? Azért kezdek kételkedni abban hogy én látom-e jól, de inkább hajlok arra hogy az egészséges is viseljen maszkot.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák