Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Gsx-rr #51842 üzenetére

    Ma delben hallgattuk a radioban az egyik politikust, aki nagyon nyomta, hogy karteritenek majd mindenkit a lezaras miatt. A turizmus szerintem ezzel megszunik letezni, es rengeteg minden, ami ehhez kapcsolodik. Ettermek, szorakozohelyek, kocsmak, lehuzhatjak a rolot. A szolgaltatasok nagy reszenek is kampec.

    Persze a munkanelkuliseg elso korben a szegenyebb retegeket fogja erinteni. Ez nem annyit jelent, hogy egy honapra hazakuldi valaki a pincert, aztan az visszajone, mert mire jojjon vissza, meg mire nyisson az ettermes. Szallodaba se kell annyi ember, ha nem utazhatnak az emberek.

    Mindegy, nem az en bajom, de nem ertem. Berchtesgadenben az egy hetes lezaras annyit hozott, hogy kb. 10%-kal csokkent a friss pozitivak szama - es itt a sulikat, ovodakat is zartak. Ezert nem tudom mennyire erte meg a lezaras, es hogy a mai meghirdetett lezarasoknak mennyi haszna lesz.

    Majd 2 het mulva mivel nem valtozik semmi, meghosszabitjak dec kozepeig es bemagyarazzak, hogy miert maradjal otthon karacsonyra.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák