Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

Eddig azt hittem, hogy a WHO az egy egészségügyi szervezet és leginkább orvosi témában jártasak. Nem teljesen értem, hogy az egyik "követük" miért érez késztetést arra, hogy a lezárás ellen beszéljen. Arra hivatkozik, hogy az komoly gazdasági károkat okoz. Némileg szereptévesztést érzek a helyzetben. Pláne, hogy azt mondja a videóban, "nem támogatják ők a WHO-nál a lezárásokat, mint elsődleges védekezési eszközt, hanem csak időnyerésre javasolják az újraszerveződéshez. Gondoljunk bele, hogy milyen rossz ez a Karib- vagy a Pacific-térségnek , hogy nem mennek oda most nyaralni az emberek. ... Csináljanak jobb rendszert a járvány kezelésére az országok"

Azzal egyet is értenék, hogy a lezárásoknak hülye részei is voltak: például az áruszállítás és a logisztika lábon lövésének semmi értelme nem volt. Hogy széjjel szivatták egy időben a fuvarozókat, az is kontraproduktív volt. De nekem úgy tűnik, hogy ő nem erről beszél, hanem arról, hogy "oldják meg" és döljön a lé. Persze van az a pénz, amiért hirtelen a közgazdaságot akarja meggyógyítani az egészségügyi szervezet.... :(((

Újabb nyilatkozat, ami teljesen hiteltelenné teszi ezt a szervezetet. Hagyják a gazdasági kérdéseket a közgazdászokra, nekik az egészségügy érdekeit kellene vizsgálniuk. Mi sülne kiabból, ha az orvos közgazdászkodik, a közgazdász poltizál, a politikus meg orvoskodik... ja várjunk csak.. ez.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák