Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz tom_tol #43302 üzenetére

    viszont ha a Föld valojaban Discworld, akkor egyszerre lapos es van teknosbeka is, amivel unifikalni lehet a hitunket! :DDD touché laposfoldhivok, valojaban amit az 5G tornyok eltitkolnak az az, hogy a fold nemcsak lapos, de negy elefant is tartja egy teknosbekan!

    (#43298) Parci: forumon szkanderozni idopocsekolas, viszont neha tenyleg egyszerubb ertelmesen leirni, hogy mi a helyzet es tisztazni a felreerteseket. az allampolgarokat felnottkent kezeljuk, hagyjuk a domain experteket dontest hozni es pragmatikusan allunk a temahoz, ennyi a "sved modell". ja meg van rola diskurzus, ha valami nem mukodik.

    marciusban egyebkent en is neztem, hogy kene maszk, salat hasznaltam is ket honapig bevasarlas kozben. a visornal is van limitacio, de egesz egyszeruen kollegaval ugy dontottunk, hogy egesz egyszeruen inkabb legyen ez, mint atvinni ezt a folyamatot is zoomra.

    egyebkent eleg laid backek vagyunk, de nalunk epp igy nez kia helyzet.

    meg masik oldalrol ez az utobbi par honap tenyleg annyira sok volt, hogy pl egy faktrezisztensre felesleges idot pazarolni. ha hinni akar higyjen, ugyse lehet meggyozni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák