Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    Nem igazan ertem az embereket. Normal bevasarlast ma / tegnap nem lehet elintezni, mert mindenki ugy viselkedik, mintha vilagvege lenne, holott dugig vannak a boltok, 2-3 arucikkre repultek ra az emberek (hus, teszta, szarazaru, fagyasztott dolgok). Nem dagobert bacsi fele szandekkal mentem boltba, hanem mindenbol annyit beszerezni amit kell.

    Kedvencem a mai napon a laktozerzekeny asszony, aki mivel nem kapott laktozmentes tejet, vett 3 karton simat, csak mert.
    Mit csinal, unalmaban f*sni fog 2-3 hetig?
    Ezektol eltekintve 2 dolog otlott fel bennem:
    1, hova rakja azt a rengeteg cuccot? Csak mert a nagytobbseg 42-59nm kozotti lakasban tengodik, ahol a fagyasztolada annyira nem divat.... De meg a spajz se nagyon
    2, ha beut az igazi gaz, mit fog enni? Cukros lisztet ecettel, daralthussal magaba? Nem ismerem a kozizlest, de az valahogy eleg gyer kajanak tunik, o, bors, fuszer, savanyusag, desszert stb nelkul.... Utobbiakbol meg hegyekben all mindenhol minden.

    Igazabol ez is ilyen tipik ungarische modi, hogy meg egy valsagot sem sikerul normalisan osszehozni.... Mert igazabol valsag nincs, aruhiany nincs, csak mertektelen csordaszellem, am nem aruhianyban csucsosul, hanem kapitalista joleti, kenyelmi funkciok eltuneseben (nem kapsz meg mindent egy helyen hanem lehet 2-3 helyre is el kell menni erte..... Jeez, jegyrendszerhez kepest ez am az armageddon).... ha mindwenki epeszuen viselkedne egy sima hetkoznap lenne bsrmelyik karantenos nap

Új hozzászólás Aktív témák