Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Parci #36608 üzenetére

    szóval hosszú idő óta most van érdemi változás a vírushelyzetben, ezért mondom, hogy kiderül az igazság hamarosan.

    Ez nyilvánvaló, nem is mondanám, hogy nincs itt semmi látnivaló, de azért a tervezett kormányzati koreográfiát is látni kell. Sajnos ez egy pont olyan valóság, amit csak úgy vagyunk képesek látni, ahogy ezt fentről láttatni akarják velünk. Egyszóval hiba a teljes tagadás, ez egyértelmű, a szabályokat be kell tartanunk. Másrészt hiba nem látni, hogyan manipulál a kormány a háttérben.....ill dehogy a háttérben, teljesen nyíltan.

    Az is elképzelhető, hogy az utóbbi két hónap forgataga épp nem fertőző egyedekből állt, csak fura. Onnan ide jöttek bőven a délszlávok, mert ugye ide tényleg jöhettek, nem volt semmi gond nálunk! Egy darab fertőzés nem volt. De most, hogy mi az ő országaikban nyaraltunk és hazatértünk, egyből ugrik a görbe*. Azért ebben érzel Te is némi különleges és meglepő hihetetlenséget. Meg mindenki, aki ojjektíven próbálja látni a tényeket.

    *a görbe meg nyilvánvalóan pontosan úgy görbül, ahogyan azt egy taktikai tesztelést végző országban szeretnék

    Aki meg nem hisz el pártunk és ormányunkról minden galádságot, hát......

    Ja és még egy, a 100milliókért reptéri hangárban őrzött 18000 levegőztetőgép mit segít majd, ha beüt a ménkű? (persze eszük ágában sincs szétosztani) Az első hullámban mennyien is voltak amúgy valódi gépen? 100 alatt volt szerintem.
    Meglátjuk, a 2. etapban mire lehet költeni az ezermrd-kat.....

    (#36644) Parci

    Ez azért durva nagyon, mert ha valóban tömeges komoly megbetegedések lennének, akkor itt nagyon nagy baj lenne, többek között a rengeteg leszerelt eü dolgozó miatt is. Mert lássuk be, az értelmetlen tapsikoláson kívül mást nem nagyon kaptak. igaz az eü dolgozók pár százaléka volt érintett, a többi lábat lógatott, de a jövőre nézve jó alkalom lett volna rendbe tenni a béreiket. Még akár a várható leszervezés előtt is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák