Új hozzászólás Aktív témák

  • csiga8

    senior tag

    válasz Ezekiell #22294 üzenetére

    Aha. Most már értem a problémát a nem egyetértés miatt.

    Ne csak egy dolgot, a vírust, meg a halottakat nézd.

    1., Érdek nélkül senki nem mozdul nem meg.
    2., Hirtelen jött problémára azt se tudták hirtelen mit tegyenek
    3., Tudni kell, hogy a szakember a probléma megoldására törekszik, a politikus pedig mindig úgy intézkedik, hogy abból ő jól jöjjön ki ( a következő választásra gondol, emiatt kerüli a konfliktust, amivel sok szavazót veszíthet)
    4., Ismerték és tudták ( az elején még Szlávik is), hogy rettenetes gond nincs. Úgy is nyilatkoztak.
    5., Jött a média, a hozzá nem értő kattintáshajhász firkászaival, akik felkorbácsolták a nép kedélyeit, jó mélyen félelembe taposták őket. ( 80%-k tuti azt se tudja mi az a vírus)
    6., Mindjárt másképp látták, mert lehetőséget láttak benne, ( orbán) mint a nép megmentője. Ezután már Szlávik és a nyomorék bencsik is másképp "látta" - gondolom elmagyarázták nekik, miből is élnek.

    Ahol a szakemberre hallgattak, ott hagyták, hogy lefusson a vírus, minél előbb meglegyen a nyájimmunitás. A vírust meggátolni nem lehet, a mostani intézkedések is csak arra elegendők - el is ismerik - , hogy lassítsák. Magyarán ugyanúgy el fog érni mindenkit, csak nem 3 héten belül, hanem 3 hónapon belül. Ennyit "nyerünk" a hivatalos tájékoztatás szerint is.

    Minap orbán is lenyilatkozta, hogy professzor tanácsadója szerint mindenkit el fog érni a vírus. Tehát tudta(ák) már a legelején, csak a médiahiszti miatt reagálni kellett.

    A Dél-Koreai tiszti? orvos elmondta még márciusban le is közölték! , hogy nagyobb korlátozások nélkül, de KÖTELEZŐ MASZK használattal egész jó eredményt értek el.
    No. Nálunk hogyan is van/volt?

    Ha a cél a megfékezés lett volna, minél kisebb károkozással, ezt a mintát követik.
    A médiahisztire már az ellenzék is csak rátett egy lapáttal, ( tőrbe/hibába akarják csalni orbánt) a hülyeségeivel. A telefonos hívogatások ( hangulatfelmérések) folyamatosak, ezért is enged orbán, tehát nem szakmai, hanem politikai szemszögből dönt,politikai tőkét kovácsolva ezzel. Több országban is hasonló lehet a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák