Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    ezt most csak így itt hagyom:

    – Milyen tanácsot adna az embereknek szerte a világon, főleg a húszas, harmincas éveikben járóknak vagy még fiatalabbaknak?

    – Gondolhatják, hogy biztonságban vannak, hogy még ha elkapják is a vírust, nem lesz semmi gond. Lehet, hogy egyáltalán nem is aggódnak. Csakhogy ha megfertőznek egy idősebb családtagot, az veszélyes, akár halálos is lehet. Erre gondoljanak, mossanak kezet megfelelő módon, viseljenek maszkot és tartsanak távolságot másoktól. Védjék saját és családjuk egészségét is! Így tudnak segíteni abban, hogy véget vessünk ennek a járványnak, amelyet országunk és társadalmunk átél. Minden egyes személy hozzájárul a járvány leállításához. Alázatosnak kell lenni. Abban a pillanatban, amikor arrogánssá válunk, elveszítjük a harcot. Talán Európa és az Egyesült Államok egy kicsit túl magabiztosak voltak. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy a maszkok viselése nem segít. Alázatosnak kell maradnunk a végéig.

    https://www.valaszonline.hu/2020/04/22/kim-woo-ju-del-korea-koronavirus-tapasztalatok/

    na jó, nem csak így. szóval, ha úgy érzed, hogy rád nem hat, márpedig te nem húzol maszkot, márpedig te mész strandolni, bulikázni, vesszenek meg a rettegők...

    ...akkor csitt, hogy nincs munka és romokban a gazdaság, mert bármennyire is hihetetlen számodra, de a kettő összefügg.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák