Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz Dyingsoul #15700 üzenetére

    Gyerekek! Itt kezd nagyon nagy kavarc kenni a fejekben!
    1- a jelenlegi 21% halálozási ráta egyáltalán nem reális! Az esetek jelentős része még nem lezárt.
    2- 95% in mild condition 5% severe condition csakis a regisztrált esetekre vonatkozik! Ha azt mondjuk, ok, Kína tuti ferdít, és az is biztos, hogy az olasz statisztika sem pontos, mert ők még post morten is tesztelnek és legyen kb bármi a halál oka, ha covid pozitív, az korona volt, akkor belátható, hogy nehéz statisztikát számolni. Így vegyük azt, hogy ha jelenleg még nem is a leszálló ágon vagyunk, akkor is
    Világ szinten 1363561 betegről beszélünk, akik közül meghalt 76371 fő! Ez a bolygó lakosságának hány százaléka? Bocsánat! Ezreléke? Vagy még annyi sem? A teljes 10M magyar lakosságra nem lehet levetíteni az arányt. Mert a világon az összes szűrt és igazolt eset vagy adott tünetet, vagy kontakt volt, de nagyjából sehol nem szűrték meg a teljes lakosságot ( csak kb dél korea), vagyis csak arról lehet nyilatkozni, hogy az ismert esetek 95% enyhe tünetes, 5% súlyos tünetes. És ha igaz, hogy ennek a vírusnak a fertőzési indexe 2,5-3,5 között van, akkor bizony milliónyi ember van, akinek olyan enyhe tünete volt, hogy észre sem vette, hogy átment rajta a vírus. Reális adat majd pár év múlva lenne nyerhető, ha a teljes emberiség le lenne szűrve SARS-COV-2 IgG antitestre! Na akkor tudnánk majd a reális képet, hogy hány százalékos/ ezrelékes volt a valós halálozási ráta.
    Így 400e magyar halottat vizionálni szimplán pánik keltés! Keveset tesztelünk, ez tény! De az olaszoknál az első eset után 1 hónappal már dugig voltak az intenzív osztályok. Nálunk eltelt egy hónap, és pl nálunk még üres az intenzív, súlyos beteg is csak kb kettő van a régióban. És biztos, hogy eltekintve azért jónéhány polgári fegyelmezetlenségtől, azért ért valamit a maradj otthon. Kérdés, hogy meddig bírja ki ezt a gazdaságunk. Nem a.400e halott vízió a reális, sokkal inkább a 400e munkanélküli!

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák