Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya72

    aktív tag

    válasz BalanceR #120324 üzenetére

    Nem foglalkoztam mélyebben a kanadai helyzettel. De akkor nézzük mindjárt a 3. pontot, annak is a második részét.
    "A technokrata kezdeményezések azonnali felfüggesztése és felülvizsgálata: az egészségügyi útlevelek és a digitális igazolványok megszüntetése; betegségmegelőzés oltások felvételére egyszerűsítését, megfigyelő hálózatok-, adatösszesítő rendszerek kiépítését-, 5G bevezetését, készpénz felszámolását, emberi munkaerő szükségtelenné tételét, magángazdaságok megszüntetését, gyermekek 18 éves kora előtt a szülői gondoskodás és felelősség alóli kivonását, az iskolai oktatás elgépiesítését célzó folyamatok azonnali leállítása és felülvizsgálata, társadalmi konszenzus elérése független, valós tények alapján. "
    Én nem szeretném, ha megszüntetnék a kp-t, '98 környékén köteleztek bennünket, hogy csak bankszámlára mehet a fizunk. 36000 vasutas, Csányi papának jól jött a plusz ügyfélkör.
    Magángazdaságok megszüntetése? Miért? Kinek az érdeke?
    Emberi munkaerő szükségtelenné tétele? Miből élnek majd az emberek? A gazdagok könyöradományából?
    Ezek mind olyan dolgok amiért érdemes kiállni.
    A hasonlataiddal nem értek egyet, mivel szerintem nem összehasonlítható a két témakör.
    Többlett halálozás. 26 hónap alatt közel 6 millió áldozat, egy elkényelmesedett, lassan gyógyszereken élő faj által lakott, túlnépesedett bolygón.
    Az van, hogy lassan vége a járványnak, mivel az endémiává szelídülés szerencsére viszonylag gyorsan eljött és köszönhetően többek között az oltásoknak, a halálos áldozatok száma sem vol akkora mint az utolsó pandémia esetén.
    Ezt mondták kb 2 évvel ezelőtt is szakemberek, hogy ez fog történni. Minimális számban lesznek halottak. De szelidűlni fog. Bízzunk benne, hogy ez már a szelidülés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák