Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Ez a kijárási korlátozás megszegése büntetéssel mennyire lehet szigorú a gyakorlatban? Elég érdekes a dolog a mi esetünkben.

    Párommal 15 éve vagyunk együtt, gimi óta. Én egy faluban lakom, dolgozni pedig a szomszédos városba járok át (5 km). A párom édesanyjával lakik, ő megyeszékhelyen (falu másik irányába indulva 10 km-re). Általában péntektől hétfőig vagyunk együtt a lakhelyemen, hétfő reggel viszem haza, majd onnan rögtön meló.

    Na most ez a helyzet azt jelenti az én olvasatomban, hogy szabályt követve április 11-ig nincs találkozás. De ha meghosszabbítják a korlátozást pl. 3 hónapra, akkor akár búcsút is inthetünk egymásnak... ;] :U ... ha nem vállaljuk be a 5-50 ezres bírságot.

    Szerintetek lehet olyan igazolást vagy bármit írni 2 tanu aláírásával (ha már lakcímkártyát nem lehet csináltatni), hogy az ideiglenes/tartózkodási helyem a megyeszékhelyen van? Amúgy is érdmes lett volna korábban meglépnem ezt, mert hétköznap is többször vagyok nála, ami most nem lesz. De a hétvégét azért dobni nem fogom... elég gyerekes a helyzet... :))

Új hozzászólás Aktív témák