Új hozzászólás Aktív témák

  • Disk4mat

    csendes tag

    válasz syberia #107329 üzenetére

    Megint az van, hogy ki van forgatva, bele van magyarázva...
    Semmi konkrétum nincs, annyi van, hogy vizsgálják, hogy a feltételesen beadott harmadik booster növeli-e, és ha igen, milyen mértékben az esetlegesen előforduló nagyon ritka mellékhatásokat. (Mivel a második dózis után is volt kockázat emelkedés. Nem meglepő módon, minden gyógyszer huzamosabb ideig, vagy nagyobb mennyiségben való szedése esetén így van: növekszik a kozkázatok százalékos esélye) illetve azt, hogy egyáltalán kell-e booster. ( Náluk csak a Moderna, meg a Pfizer van vizsgálva, fogalmuk sincs, hogy pl. a sino milyen siralmas eredményekre képes, pláne 60 év felett, mert azt csak nálunk tolták. Aki USben oltva van duplán mRNS-el az kb elég jól védve van a delta ellen is) Konkrét adatok még nincsenek, de vizsgálják, és gyűjtik az infót, fő a biztonság.

    "needs to see more data to know if additional shots could raise people's risk of serious side effects"

    "We're keenly interested in knowing whether or not a third dose may be associated with any higher risk of adverse reactions, particularly some of those more severe - although very rare - side effects"

    Egyébként meg ironikus, hogy vakcinaellenesek hogy reagálnak:
    Ha azt javasolja a CDC, hogy a 14 éven felülieket is oltsák akkor "hát a CDC a sátán, senki nem ért semmihez abban a bandában, teljesen hülyék, gyilkosok"
    Vagy ha adatokat közöl, akkor " a CDC hazudik, és hamis adatokat közöl"

    De ha az esetleges ritka mellékhatásokat vizsgálja akkor
    " Na tessék, az elismert, kiváló CDC-s szakember is megmondta!"
    :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák