Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Gsx-rr #102215 üzenetére

    "Gondolom fosleges,megosztanom Indiaban elo Magyarok es Indiaiak posztjait ahol leirjak mekkora kamu amit az Indiai vilagvege helyzetrol terjesztenek."

    Tudod, az emberek -nem mind, csak a buták-, úgy működnek, hogy amíg saját maguk nem tapasztalják a bajt, addig nem hiszik el. A Covid éppen ezt kiválóan demonstrálja. Amikor a járvány kitört, még a fél ország tagadta a vírus létét is, mert kína messze volt, "úgyse jön az ide", és hasonló "okos" érvekkel jöttek, pedig a szakemberek már akkor megmondták, mi várható, ha nem vigyázunk. Amikor Anthony Fauci arról beszélt 2020 februárjában, hogy ha a vírus bekerül az USA-ba, jó esély lesz rá, hogy akár 100.000 amerikai meghaljon egy év alatt, kis híján elégették a főtéren mint a középkorban, mert hogyan mondhat ilyet. Jelenleg 585.000 halottja van az USA-nak úgy, hogy a vírus végig sem tudot menni a lakosságon, mert lezárások voltak, maszkviselés, most pedig már oltások. Trump pedig arról posztolt eleinte a Twitteren, hogy ez egy nem létező probléma, influenzában 60ezren halnak meg évente (covid halott akkor még csak kb. 3000 volt).

    Úgyhogy nem vitatom, hogy tudsz ostoba emberektől posztokat mutatni. Az viszont csak annyit jelent, hogy ott még nem terjed a vírus, tudod India elég nagy ország, a vírus pedig nem egycsapásra terjed minden egyes régióban!

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák