- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #146612 üzenetére
Isten óvjon meg minket a 16 csapatos mennyeitől
Az utóbbi évek legjobb döntése volt a 12 csapatos bajnokság (egyben a legundorítóbb annak megvalósítása és a legostobább ennek a lebonyolítási rendszernek a kialakítása, de ez most részletkérdés).Végre nagyjából pariban vannak a csapatok, szegény Budafokot leszámítva bárki bárkit meglephet (a DVTK lehet, hogy megérdemelte a kiesését, de a tavasz alapján vastagon bent maradt volna). Én inkább preferálnám, hogy a 9(-10). helyezettek osztályozót játszanak a MB2 harmadikkal (és negyedikkel), de tovább nem hígítanám a létszámot. Én lennék a legboldogabb, ha tradicionális, nagy múltú nagyvárosokkal lenne tele a mennyei (erről már többször írtam, nem untatnálak vele Benneteket sokadjára is), de annak sincs értelme, hogy a Csaba vagy akár egy jelenlegi Hali tükörsimán hulljon ki egy tizenhat csapatos bajnokságból.
Ha meg jövő tavasszal kormányváltás, lehet, hogy két csapat is elég lesz, nemhogy tizenkettő vagy tizenhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Politika
- iPhone topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- League of Legends
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...