Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #143475 üzenetére
a kérdés valóban költői volt, olyan nem lehet sajnos, h mindenkinek jó legyen.
a Barcát -megmondom őszintén- én egy kicsit most elengedtem.. saját lelki békém megóvása érdekében. nem azért, mert egyből feladom a szurkolást mert divat vagyok meg ilyenek, nyilván nem erről van szó. ahhoz azért már elég régóta szurkolok nekik
de a helyzet - én szerintem- jelen pillanatban a nou campban olyan szinten szörnyű, kilátástalan és már már groteszk, hogy fáj, ha csak rágondolok
Messi, legfőbb örömünk forrása egyszerűen már kevés. nem 21 éves már, nyilván ki is ismerték, a védők a fiatalságukkal már fel tudják venni a versenyt vele, többen is vannak, egyre nehezebben érvényesül. örülhetünk még a csoda pontrugásainak, a csoda indításainak, néha az akciógóljainak is, de ezért tegyük össze a kezünket amíg tehetjük, mindig is ezt ugattam.. nézzük Őt, amíg nézhetjük, mert nem lesz ilyen player jó ideig. vagy lehet, nem is lesz, a mi generációnkban már. a barcában sem, de lehet, a világon sem
de körülötte ami van, az... nem is mondom, hisz tudjátok ti is
ami engem bánt mindazokon kívül, maga Messi helyzete. olyan játékosokkal van körülvéve, akikkel nem fog tudni kupákat nyerni, ez egyértelmű mindenki számára. amikor nézem a mostani barca-meccseket és őt a pályán, folyamatosan az jár a fejemben, hogy a faszba képes még játszani egyáltalán? motivációja mi lehet? bl-re esélytelen, bajnokságban egy kis csapat ellen lehet persze kicsit brillírozni még, és akkor jaj a drukkerek megint reményt kapnak, de aztán jön egy erősebb csapat, komolyabb védelemmel, vége. bl-ről nem is beszélve inkább.. persze, egy fradi ellen még mindig jók ők is, de csak ne jöjjön más.
mi motiválhatja őt, anyagi kötődés? a klub anyagilag a csőd szélén, ki tudja, hogy fognak ebből kilábalni. el kell mennie, nincs szerintem más megoldás
és mi lesz a barcával ő nélküle? ő jelentette a barcát az utóbbi 15 évben nekünk, a világ számára. mindenki más másodhegedűs, körítés volt. persze, hogy milyen volt ez a körítés, az nem volt mindegy persze.... a '10es évek elejei és a '15-ös barca volt a csúcs, Juniorral megélhettük a csúcsok csúcsát, a szuper-trióval, ott megkaptunk mindent. a himalája legtetejét, a torta habjának tetejét.. de onnan, azóta szép lassan lejtő. egyre gyengébb játékosok, egyre lassuló Messi, egyre mélyebb zuhanás a pénzügyekben.. lehet, most értünk vagy érünk nagyjából el a gödör aljára. itt nincs min már idegeskedni, kedves barca-drukker barátaim.. totál felesleges kínozni magunkat
én abban reménykedem, innen csak feljebb lesz majd az út. de egy totális új barcával majd.persze, Messi nélkül nagyon furcsa lesz. szinte elképzelni sem tudjuk még, mennyire...
én magam sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest