Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Datsyuk #111951 üzenetére

    "De el kell ismerni, hogy Ronaldo góllövésre született, céltudatos, profi, nagyon keményen dolgozik"

    Igen, ezt el kell ismerni, de szerintem azt is, amit Puzsér mond.
    Nem csupán egy kiváló góllövőt, a 2 legjobb (?) játékos közül igazolták le az egyiket a személyében, hanem Robi szavaival élve: ázsiai tévénézők tömegeit, amerikai mezeladásokat és globális bulvárpletykákat.

    Szerintem ezekre nagyobb szükségük volt, mint mondjuk több gólra, mert azokat Higuain is termelte, csak az ő nevével és képével nem lehet annyi követőt és médiaszenzációt szerezni, meg brandet építeni.
    Szabadrúgáslövőre szintén nem volt szükség, pedig valószínűleg azokat is ő fogja elvégezni mostantól, hiába lehet, hogy mondjuk Dybala kétszer annyit értékesítene belőlük, azokat nem követné akkora média felhajtás.

    Biztos hasznos tagja lesz a csapatnak a pályán is, de ne legyenek illúzióink, aki egy 33 éves CR7-et igazol le, annak legalább olyan fontosak az előbb említett szempontok, mint a játékos tudása.
    Ezt mondanám, bármelyik csapatról is lenne szó, de itt konkrétan olyan klubról beszélünk, amelyik egy sportmárka logóra cserélte le a címerét. Aki nem látja itt az identitás vesztést, az nem tudom mit néz.

    Magáról Puzsérról meg annyit, hogy ez a munkája. Provokáló amiket ír, a stílusán is lehet vitatkozni, de nem igaz, hogy csak értékelhetetlen fröcsögés amit csinál. Amikor éppen nem ilyen Vágó István, meg Kiss Ádám kaliberű figurákat kritizál, akkor igazán fontos témákról is szokott beszélni és szerintem a legtöbbször nagyon jól látja a dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák