Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz adise #101165 üzenetére

    Hogy szólna ellenem, a leggólérzékenyebb támadó a padon (vagyis rossz kifejezés, mert az egyetlen gólt szerezni képes támadó a padon), amikor beállt akkor általában élt a lehetőséggel. Illetve rengeteg meccset döntött már el ezen a szinten (nyilván nem idén, mert alig játszott).

    Szezon elejét kivéve csak Solanke és újabban Ings van preferálva mint csereember, és azon kívül hogy elmondható ütköznek, küzdenek, hajtanak semmit nem tettek hozzá gólokban, gólpasszban még 3-4 gólos előny esetén sem. Ebből igazából akkor lehet baj, ha 2 ember lesérül a 3 támadóból és rájuk kell bízni a gólszerzést. Idén ez még nem történt meg szerencsére, de alapból nagyobb esély lesz rá, hogy a 4-ből már csak 3 topjátékos van a keretben.

    Én ezt legalább olyan kockázatosnak érzem, mint egy használható (de sérülékeny) CB-vel nekivágni a szezonnak. Utólag elmondható hogy az a döntés őt igazolta, mert így is megnyerte a BL csoportkört és top4-ben van, de most megint legalább akkora kockázatot vállalt.

    Klopp olyan higgadtsággal kitart makacs elvei mellett, ami figyelemre és tiszteletre méltó, csak több mint kockázatos :)

Új hozzászólás Aktív témák