Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Menthirist #5451 üzenetére
Hi!
Nem szeretnék tolakodó lenni, csak kíváncsiságból, hogy Te mit tanulsz suliban ha mégis a modellezés a mindened? Csak nem rajzot?
Hja és ha modellezés az elsődleges akkor miért nem inkább maxszal nyomod, csak mert max erősebb ebben mint a Maya...
Volt még régebben ilyen nagyobb modelled.. Valami asylum vagy katedrális szerűség volt. Azt gondolom könnyebb lett volna maxszal nyomni.. Csak kérdezem nem kötözködésből -
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #5405 üzenetére
Nah hát akkor megválaszolom a saját kérdésemet. Ez van, ha az ember csak 1-2 fórumot néz meg, amihez hozzászokott, és az előző hsz-emben is látható tájékozatlanság lesz az eredménye.
Röviden és tömören: nem éri meg. Biztos jó meg minden, de többszáz oldalas tutor van a progiban ingyen, nem beszélve a neten fellelhető négy gigapetatonna terabájtnyi egyéb szöveges és képes, videó helpekről. Szintén ingyen. Végülis elmondják helyetted azt, amit magadtól lusta voltál megtanulni. Ahogy néztem az oktatók sem tudnak ennél többet. Főleg hogy a nulláról kezdik, amit meg kösz nem azt már rég tudom, és a többi is csak ugyanannyi hogy megmondják mi hol és mire jó.
Ha gyorsabb is, ennyi zsét nem ér meg, talán az ötöde még megérne, de az is csak akkor ha a kompletta művészet mélytanáig belevezetnek a tanfolyamon.Ennyi. Gondoltam leírom bővebben a szitut, mielőtt vki idetévedne és újra megkérdezné ezt a hülyeséget.
Más: a 2010-es maxot próbálta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Már volt ilyesmiről szó, de szeretnék mai véleményeket kapni Tőletek. Erősen gondolkodom tanfolyamon, mert ott sokkal gyorsabban és pontosabban lehet tanulni. A 3dhome-ról van szó, fél milla kb a legdurvább képzés. (Moduloktól függ)
Akár egy éves tanfolyás is van, ami alatt azért külső segítséggel elég jól bele lehet rázódni.Nos nálam pörög az idő, és engem nagyon érdekel a téma és szeretném minél gyorsabban megtanulni cakkumpakk.
Már beszéltem is velük, nemzetközileg elismert oklevél is jár meg minden, és persze értem hogy nem ez a legnagyobb lényeg, hanem hogy milyen jól és gyorsan tudja az ember, de mégiscsak plusz.
Szerintetek?
Hja és még annyi hogy nem nektek szeretnék magammal konkurenciát teremteni, hanem én mindenképp külföldre mennék!
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Nyúltáp #4867 üzenetére
Azért gondoltam hogy nem lesz valaki professional pusztán könyvekből.
De egyébként hogy lesz? Kezdőként még elég messze vagyok tőle, de azért érdekel. Gondolom nem a félmillás 246órás képzés teszi proffá az embert, hanem talán internet meg új szavak esetére egy szótár és trükközés hogy mi mire jó.. Vagy vmi más? -
Apollyon
Korrektor
Közben elfelejtettem ideírni, de tökéletesen fut Windows 7-en is a 3ds max (9), sőt még talán gyorsabb is mint XP-n!
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Pfff
Ebben az az irónikus, hogy már tegnap megkérdeztem volna este, csak mire hazajöttem éjjel már nem volt kedvem leülni a gép elé...
Amúgy mért szedted le a 7-et? Nem felelt meg valamiben? (A Vistát nem bírná el a P4-em.)
Mindenképp felteszem a 7-et, de érdekelne azért mi volt vele a gondod.. -
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
A 3ds max 9 megy Windows 7-en? Elvileg most tervezek megválni az XP-től, de a modellezésről nem akarok lemondani, nemrég kezdtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...