-
IT café
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OrdasTalpas
újonc
Sziasztok!
Figyelem az UHD tv-ket, szépen csökken az áruk (konkrétan pl. samsung 40uh6900), illetve most figyeltem fel erre az LG-re; [link] Utóbbiról nem találtam még igazán semmi reviewt, tesztet.
Mit gondoltok, érdemes várni még egy-két hónapot, esetleg karácsonyig/januárig és UHD-ra beruházni?
Egyáltalán mennyi értelme van 40 col körüli képátlóhoz az UHD-nak?
Ok, tudom, hogy a 4k tartalom még elég ritka, de nem 2 évre vennék TV-t.... -
OrdasTalpas
újonc
Sziasztok!
LED TV-t vennék, eddig a Samsung eu40h6400-al szemeztem, de Panasonic TX-40AS640E is képbe jött, mint alternatíva.
Utóbbiról kevesebb infót, véleményt találok. A kettő közül melyik lenne jobb döntés?Köszönöm!
-
OrdasTalpas
újonc
Sziasztok!
Tv vásárláson gondolkodom és laikusként némi pro segítséget kérek!
A Samsung UE40H6400-ast néztem ki első körben, mivel erről olvastam a legjobb kritikákat, de elgondolkodtam és arra jutottam, hogy a 3D-t gyakorlatilag alig használnám, a smart funkciók sem igazán érdekelnek, a lényeg mindabból csak a youtube lenne számomra... Így adódik, hogy elméletileg hasonló árért akár nagyobb kijelzőst is kaphatnék...
A TV-ről elsősorban (kb. fele részben) külső HDD-ről néznék filmeket, emellett kábeles SD csatornákat (emiatt fontos, hogy a nem HD tartalmak se legyenek rajta rondák), illetve youtube kellene rá.
Mi az, amit ajánlanátok?Bónusz kérdések:
-1,6-3m távolságból nézném, van-e így értelme egyáltalán 40 col fölé menni?
-mennyi értelme van a smart funkcióknak egy butább TV+ pl. Google Chromecasttal szemben?Minden választ, észrevételt köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyaralás topik
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Gran Turismo
- Milyen mosógépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...