- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
hogy lehet beállítani a video párosításhoz használt oldalt? (Név, Poster, Leírás)
TMDB-re akarom átállítani, de nem találom, és a HomeTheather alapból elég szarul párosít.
Vagy mit használtok erre? (ZDMC és a Home Theather van telepítve Z9S-re)[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
sziasztok. Egy napja csinálja azt az X9, hogy film közben 1-2 másodpercre megakad vagy kihagy a hang, közben a film megy tovább. Ez mi lehet?
-
MCGaiwer
addikt
frissítettem az X9set a legújabb verzióra, és azóta mintha rosszabb lenne a filmek minősége. más nem vett észre vmi ilyet? (és zdmc indításakor a régi zdmc lejátszó helyett a media playerrel indulnak el a filmek). Elméletileg a beállítások azonosak mint korábban.
-
MCGaiwer
addikt
x9s-ben hogy tudom beállítani, hogy X perc inaktivitás után kapcsoljon ki? nem ZDMCből, hanem a teljes rendszerből lépjen ki
-
MCGaiwer
addikt
Sziasztok!
Most tervezem első alkalommal elindítani az X9S-em. Még nem használtam ilyen lejátszókat, van valami firmware vagy szoftver update, amit mindenképpen meg kell ejtenem még az elején? Esetleg fontos beállítások?
-
MCGaiwer
addikt
lehet ehhez normális wireless billentyűzetet kapcsolni?
-
MCGaiwer
addikt
úgy tűnik, az x10 egy új házban lévő x9s
akkor azt hiszem mégsem küldöm vissza.
-
MCGaiwer
addikt
én nem látok valamit, vagy miért kerül itt majdnem 30%al olcsóbba mint az amazonon?
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Beni2360 #346 üzenetére
környezet: LG 49F770V TV, Onkyo TX-NR656 erősítő, NAS (még nem tudom, hogy milyen). Van Chromecastom is, ha az vhol érdekes lehet.
Felhasználás: film, sorozat nézés és zenehallgatás. Az elsődleges szempont a hang és képminőség (elsősorban a zenei hang, lossless formátumok, és Tidal stream), másodlagos a hangtalan működés és az anyaghasználat. Transcodolni nem igazán kell semmit, mert mindent csak a 4k-s tvn néznék majd. Vagy Kodit vagy Plexet szeretnék használni a media eléréséhez.
-
MCGaiwer
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest