Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz B.F.G. #15899 üzenetére
Mint írtam 16. - n nálam is a 6.4.20 béta van fent. Stabilra ne nagyon várj ritkán raknak ki. Van egy új vonal béta és azt a használók vissza jelzése alapján javitgatjak és ha már kiforrott kiteszik.
Frissitesnel minden beállítás és adat marad. Esetleg a változások adódnak a kezelő felülethez, almenuk, stb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz B.F.G. #15897 üzenetére
USB-t és ott tallozni a zidoo mappákat.
Itt vannak a friss fw-kBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
B.F.G.
senior tag
válasz Beni2360 #15846 üzenetére
Hazaértem már párszor azóta :-) Sajnos mindig elfelejtettem.
Videó fájt még mindig nem néztem meg, de majd megpróbálok valami infót kinyerni, de lehet, hogy csak valamit elállítottam, mert most végigcsináltam majdnem az összes beállítást amit az összefoglalóban írtál a képeken lévő beállítást, nyilván amit kellett azt személyre szabtam.
Ez van most fentV6.3.60 Ezután melyik stabil van amire érdemes frissítenem?honnan tudom letölteni?
lent írod, hogy bárhonnan lehet frissíteni nem kell pendrivozni.
Mert az update menüben csak 3 lehetőség van ahol írja a verzió számot:
-Online update
- USB update
- Update logMit kell választani ha belső HDD-ről szeretném frissíteni?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Solution73 #15895 üzenetére
Szia, nézted az adat lapján, hogy mit tud a saját SOC ezen a téren. Keresd fel a zidoo oldalán a Z1000-t és ott mindent leirnek a zene tudásánal. Hogy film közben mit tud az nem mérvado egy esetleges flac adatnal.
De mint látom részletesen nem tér ki erre, próbáld keresni a kinti forumon.
A leírásban eredeti hangfsjlokat ír és ezt találtam a leírás közt. Mivel kevés 2 GB RAM érdemes a megnyitott és a háttérben marad ablakokat bezarni, hogy ne akadozzon.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Solution73
csendes tag
Szervusztok fórumozók..Korábban már kaptam itt segítséget, most is kérném ötleteiteket.
Lehet állítani valahogyan a Zidoo 1000 (nem PRO) lejátszónál, hogy ne 16, hanem 24 bites adatfolyamot is játsszon le, azaz mutasson a dac kijelzője, aminek a segítségével hallgatom? Nem használok külső, Androidos alkalmazást, hanem a saját lejátszó szoftverét.
Zenehallgatásnál az alábbi jelenség merül fel: hiába 24 bites a zene, csak 16 bitesként játssza le, ezzel együtt illetve bármelyik 192 kHz-es mintavételezést nehezen kezel, szaggat..Ezt két dackal próbáltam : Audiolab Q és Cambridge Audio Dacmagic 100. Érdekes módon filmnézésnél mutat 24 bites adatfolyamot, és nem is szaggat.
Köszönöm válaszaitokat.Arcam Diva 85a,Rega R DAC,Cambridge CXC,Cambridge Audio Azur 350c,Fyne Audio F302,Zidoo,Sony,Isotek,Neotech" A kompromisszum készség erény, nem megvetendő bűn"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kakofónia #15893 üzenetére
Ha nagyjából készen van a H. T. beallitasában készítsel egy mentest hátha valami kozbejon és vissza tudja onnan állítani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kakofónia #15891 üzenetére
De ezt nem vedd 100%-n annak amit írtam, az Android ördöge bele piszkált. "A saját képet meg ha kész a (
szekeles) szkennelés neked kell cserélni a Pop MENUBEN"
UI: Ha lehet és van semple azokat töröld, azok is be tudnak zavarni.[ Szerkesztve ]
-
kakofónia
csendes újonc
Jó hírem van a fórumozók számára: Beni2360 tanácsát megfogadva alakul ez szépen. Most már nincs azonosításra váró film! Köszönöm az építő javaslatokat. Üdv.
-
Frankie65
csendes tag
válasz Klacivp1 #15849 üzenetére
Szia!Nekem Z 10 Pro van vezetékes lan kell hozzá úgy működik a zidoo controller app kell hozzá.Bekapcsolt állapotban felismerteted a z9x-et aztán kikapcsolod.A többit a képeken láthatod.Talán a z9x is műxik így.Ott a bootra klikk és örülsz.Wlan esetén nyilván nem megy ez. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
LG V 30+ 128GB,Z10Pro,Hisense 65U8GQ,Denon AVR S-750,Himedia Q10Pro,Mecool KM6 Deluxe
-
powerup2
addikt
válasz kzsolti83 #15885 üzenetére
Minden lejátszónak ugyan az az alapja a difi a körítésben van pl belső hdd hely vagy belső tapegyseg. Minőség téren amit látsz abba nem lesz eltérés :)
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Beni2360
Topikgazda
-
gulyasa
őstag
válasz kzsolti83 #15883 üzenetére
Z9X vs. Z10 Pro (a HDD-n és a doboz méretén kívül)
RAM: 2 GB < 4 GB
ROM: 16 GB < 32 GB
Ezen kívül a Z10 Pro-n vannak kompozit analóg audió és videó kimenetek és az optikain kívül van rajta kompozit digitális audió kimenet is.
A Z9X-en nincs kompozit digitális audió kimenet és a kompozit analóg A/V kimenet helyett egy jack kimenet van rajta a kompozit csatlakozós elosztóhoz).[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kzsolti83
csendes tag
Sziasztok! Abban kérnék egy kis segítséget, hogy a Z9X és a Z10 pro között van bármi érdemi különbség azon kívül, hogy utóbbinak van HDD tárja? Köszönöm
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kakofónia #15880 üzenetére
Választ kaptál a méretre én meg ajánlom külön mappába a mese filmeket, esetleg a 4 K filmeket habár a zidoo osztalyozza de ha egy mappába sok van és ellenőrzi a valtozast tovább tart ha ömlesztve van. Lehet még felbontas alapján is szortirozni ki hogyan szeretné. Ha egy HDD van akkor mindenképpen ajánlott a nagy méret miatt szét szedni. Több hdd-nel meg adott a tob mappa már.
A saját képet meg ha kész a szekeles neked kell cserélni a Pop MENUBENBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
powerup2
addikt
válasz kakofónia #15880 üzenetére
Nálam 24 TB van amit kezel igaz nasról de simán megy neki
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
kakofónia
csendes újonc
Köszönöm a gyors hozzászólást. A tervem a következő: 8TB belső hdd-n csak filmek lesznek. Ezek vegyesen játék-, és rajzfilmek. Sorozatok nem. A mappák és azok tartalma ugyanazon elnevezéssel lesznek+ az általam kiválasztott .jpg, esetleg jpeg kiterjesztésű borítók szintén ugyanazon címmel!!!! (mint htpc-nél Kodi alatt). Ekkora háttértárnál már viszont több száz is lehet a mappák száma. Ezt szerettem volna megtudni, hogy képes-e kezelni ekkora mennyiséget. Ám látom a válaszból, hogy megfelelő elrendezéssel igenis tudja probléma nélkül, csak tanulni kell a dolgokat ezerrel.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kakofónia #15878 üzenetére
Szia, üdv a csapatban.
Mit értesz az alatt, hogy mennyi mappát bír kezelni? Az alap fel állás, hogy külön külön mappába kell tenni a sorozatokat és a mozi filmeket. Nálam 4 hdd 4db videó mappa más elnevezéssel és ugyan így a Sorozatoknal is 4 db sorozat mappa. Ezeket egyenként kell majd a H. T, - ben hozzá adni. A videó klippeket külön mappába kell rakni. Az ösz-ben találsz útmutatót a mozi és sorozatok miképpen legyenek felepitve. Nekem kb 12 TB hdd anyag van beolvastatva.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kakofónia
csendes újonc
Sziasztok! Zidoo Z1000pro új tulajaként azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi mappát képes egyáltalán kezelni. (nyilván függ a belső hdd mérettől)
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Skynet258 #15873 üzenetére
Nálam sincs a CEC már bekapcsolva.
De közben annyit próbálgattam a Zidoo controlert, hogy rajottem miképpen lehet bekapcsolni a zidoot. Csinálltam egy videót sajnos a hang lemaradt vagyis nem vett fel. Remélem azért érthető így is. Ébred teljes és alvó állapotból is csak mindig előtte az appot ki kell lőni, hogy keresse a kapcsolatot. Majd a jobb oszlopba atlepve kivalasztani a zidoot és a bootra klikk.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Skynet258
veterán
válasz Beni2360 #15870 üzenetére
Nálam a CEC teljesen ki van lőve mert általában csak zavarni szokott. Itt ha billenővel kilövöm és vissza, nem kapcsol be, sötét marad a kijelző (bár a tévé amúgy jelzi, hogy elérhető, gondolom a HDMI csati miatt, hogy áram alá került egy eszköz a túlvégen). Viszont standby-nak sem mondanám, mert amikor bekapcsolom (akár a saját távjával akár a már említett WOL-on keresztül) akkor a "boot" felirat jelenik meg. Standy-nál meg az ugye nincs.
Plusz lehet, hogy nálam a tévére van tolva közvetlen HDMI-vel, nem megy erősítőbe (tévéből megy soundbar-ba minden hang). -
Beni2360
Topikgazda
válasz Grafy12 #15871 üzenetére
Hát most megneztem de az nálam be van kapcsolva. Azt nem értem, hogy miért szkenel nálad olyan sokáig? Nekem csak akkor és azt a mappát szkenelni amelyikben változás van.
Hány mappa van nálad a hozzaadasnal? Nekem 4 hdd 6 mappa. 3 videó 3 sorozat. Ha olyan videó kerül bele amit nem tud felismerni akkor szokott sokáig szoszmoszolni. Ezért fontos a helyes megnevezés,(a fő mappa elnevezesenel nen szokozt hanem pontot kell tenni) az Öszben van róla link. Inkább a sorozatokkal szokott zűr lenni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Skynet258 #15861 üzenetére
Nálam ha hátul kikapcsolom vissza kapcsolasnal azonnal bootol minden média BOX meg a zidoo is. A standby-nal meg a tv egyik gombjanal nálam bekapcsol.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Grafy12 #15865 üzenetére
Vedd ki a pipát az automatikusan szkenelés alól. És amikor új videó van akkor csak azt a mappát fogja szkenelni ahol érzékeli a valtozast. Ezt törlés el is elvegzi mert változást észlel a mappaban. Kicsi kutakodjal a H. T. beallitasokban. A nas-nal van megadva incomplte mappa ahova tölt és utána ha kész egyből át tölti a kijelölt mappába? Mert ha nincs akkor pl Sorozatoknal részenként fog szkennelni és ez nem igazán jó.
-
Grafy12
aktív tag
Sziasztok! Z9X készülékem van, van olyan beállítási lehetőség, hogy ha a média szerveremre töltök egy filmet, akkor ne több óráig szkennelje? Baromi idegesítő.....
-
Beni2360
Topikgazda
válasz B.F.G. #15862 üzenetére
Mint embe írta oda a már hivatalosan elfogadott fw-t rakják ki. Innen szoktam letolteni miután elolvastam át néztem a hsz-ket. Bárhova bemasolhatod amit a zidoorol el érsz tallozasnal. Én a download mappába szoktam gépről bemasolni és a frissítési appbol betallozom, már régen nem usb-zek.
-
Skynet258
veterán
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Skynet258 #15858 üzenetére
Köszönjük a segítséget, most telepítettem én is de teljes kikapcsolásnal nem kapcsolja be. Alvó allapotnal működik.
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #15857 üzenetére
Na közben játszottam még tovább, felraktam egy Wake On Lan programot a telefonra, megadtam a Z9X IP címét és Mac address-ét, és gyönyörűen feléled a lejátszó - szóval a funkció működik, standby-ból és full shutdown-ból is bekapcsol WOL parancsra.
A Zidoo programja szar. -
Skynet258
veterán
válasz Klacivp1 #15854 üzenetére
Utánanéztem, elvileg valóban van WOL funkció a a Z9X-ben, szóval amit te írtál, hogy be tudtad kapcsolni kikapcsolt állapotból (de legalábbis standbyból) az valóban működhetett, én hiszek neked.
Más kérdés, hogy a Zidoo app elvileg kiküldi a WOL parancsot (legalábbis a program azt mondja "Sucessfully dentm wait for the media player to respond"), de nem történik semmi. Standby állapotban 10/100-as T-Base kapcsolatnak kéne maradnia (ami bekapcsolás után vált fel 10/1000-es, azaz gigabit kapcsolatra), de látszólag standby-nál teljesen kilövi a LAN csatlakozót (ilyenkor maga a csati zölden villog, és sárga lesz ha felvált 10/1000-re). Most viszont ha standby-ba megy, akkor teljesen kilövi a LAN csatit, így nincs ami fogadja a WOL parancsot... Lehet újabb firmware-nél helyrehozzák, mert ez igazából most hibás működésnek tűnik... -
Klacivp1
újonc
Hát azért köszi mindenkinek a visszajelzést!
Nem tudom miért tudtam eddig bekapcsolni , és most miért nem ...
-
Beni2360
Topikgazda
Nem egy alvó modból sem, próbáltam bt-n is de ott csak a felsorolt dolgok mennek.
-
Beni2360
Topikgazda
Én meg nem talalkoztam ilyennel csak ha a telo tudott infan is komunikalni és azt parositottak a kütyüvel. Pedig már 2015 óta van zidoom. De majd kíváncsi leszek jelentkezik e valaki ilyennel.
Bármit varrialok nem sikerül bekapcsolni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
Ez az alkalmazás hálózaton keresztül kommunikál a Zidoo-val. Így ahogy Beni is írta csak bekapcsolt állapotban tudom használni, kikapcsolni. Bekapcsolni nem tudtam.
Vagy lehet van alvó módba tétel, és nem kikapcsolás. Talán akkor amikor a "power" gombot kell konfigurálni. Nekem az OFF-ra van állítva.
Hazaérek megnézem.A Yamaha AVR -t például simán be lehet kapcsolni alkalmazásból.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Klacivp1 #15847 üzenetére
Szia. Mivel infra a bekapcsolo része telorol sosem ment csak a kikapcsolása.
Most próbálgattam alvó módban sem reagált mivel a WiFi kapcsolat nem él.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Klacivp1
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni az alábbiban?
Eddig tudtam telefonról bekapcsolni a Zidoo Z9X-emet, de ez valahogy most nem működik...
Ha már be van kapcsolva távirányítóval a készülék, utána már a telefonon is látom és tudom vezérelni.
Mi lehet a gond?
Telomon a beállításokon nem vátoztattam és a Zidoo-n sem. -
Beni2360
Topikgazda
válasz B.F.G. #15844 üzenetére
Nálam is a v6. 4.20 béta van fent semmi hibát meg nem találtam.
Remeljuk már haza értél és várjuk további beszámolót. Melyik videóról lenne szó?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
B.F.G.
senior tag
Aki Zidoo Z10Pro-t használ és gyári stabil FW-vel használja, nektek a legfrissebb az v6.3.75? Van fent?
Vagy épp melyik van fent ha otá-n még nem érkezett firssítés?Béta FW használ valaki? Ezt a verziót v6.3.92(Beta) használta valaki?
Per pillanat fejből nem tudom, hogy melyik FW van fent nekem, de hamarosan megnézem ha hazaértem.Most hogy visszakaptam van 1 film, bár régi most hirtelen nem tudom, hogy mivel van kódolva, de most nem játsza le rendesen, hang van, de kép nincs ha bele tekerek akkor befejeződik a lejátszás és kilép.
Köszi a segítséget előre is.
-
B.F.G.
senior tag
válasz B.F.G. #15781 üzenetére
Megjavították szerencsére, visszakaptam kb 1,5 héten belül és már működik az összes USB port rajta. Ugyan ingyen elszállították Romániába és vissza és a munkalap is Románul van, de annyit sikerült lefordítanom belőle, hogy garanciálisan megjavították és "MCU" egységet cserélték benne, mert az hibásodott meg. Sokkal gyorsabbnak és stabilabbnak érzem az óta, de lehet, hogy az a factor reset miatt van amit azelőtt csináltam mielőtt visszaküldtem?
A lényeg, hogy sikeresen megjavították és ismét itt van és használhatom. -
szasanyi
félisten
Tehát a Z9X v 6.0.19 Beta? Nálam a v6.4.20 van fent, és eddig nem is volt gond de most.. Meg akartam nézni a The northman filmet de kb. 3 percnél megakad, megáll és kilép. Nem játssza le egyáltalán. Aztán ezt a verziót is megpróbáltam, de - bár később - ugyanez a jelenség, ezt sem tudtam megnézni a Z9X-en. LG C1 OLED USB-ről simán lejátszotta...
-
szasanyi
félisten
Melyik a legutolsó, hiba nélkül működő FW Z9X-re?
-
Chrys_
addikt
Emiatt megy a Z9S, nincs ittsemmiféle keverés.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz modflow #15825 üzenetére
Azt tudom, hogy rendelte, de egy másik képet vártam a nyugdíjazási unnepsegrol.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15823 üzenetére
Na de a képen Z9X van.
Latom te is tudod keverni a csapatokat.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15821 üzenetére
Igen, spéci szerszám kell hozzá és nem tudni milyen RAM kellene. Leveleztem a céggel, írták küldjem vissza hátha ők meg tudják a utáni. De már többé került volna a posta mint a BOX amit ért. Na meg vám herce hurca.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15819 üzenetére
Most nem írtam neked de anno az én X10-sem is így halt meg és egy illető kimérte RAM hiba volt és nem ment már a javítás sem. Most is itt van a dobozában sajnálom azt a jó kis alu házat hdd tartóval.
-
Chrys_
addikt
Mindent a leírás alapján. Sikerült is elindítani, friss fw is rákerült Factory RESET után, de szerintem hw hiba van, mert kb. 1 percen belül mindig lefagy, és nem is mindig sikerül elsőre indítani, megakad a logo-nál. Gyanús, hogy RAM hiba lesz. Mindegy, szombatig ideér a Z9X.
-
embe
nagyúr
válasz Chrys_ #15808 üzenetére
Szia!
A leírásnak megfelelően csináltad? Átnevezted a fájlt? A megfelelő aljzatba dugtad? Jól formáztad meg a pent?
Pen FAT32-re legyen formázva. A gyökérkönyvtárba tedd a fájlt, amit nevezz át install.img -re!
És USB3-as aljzatba kell bedugni.
Nyomd be a Restore gombot, majd kapcsold be a boxot!
Így csináltad?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15816 üzenetére
Ha legközelebb elindul akkor egy gyári vissza állitást csinálj szerintem.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15814 üzenetére
Azért még ne ad fell mivel az X10-hez is több fájl és variáció lehetőség volt. Itt keresgélj és kérdezz.
Hátha lelsz valamit. Nekem csak a gugli fordítással megy az angol.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15811 üzenetére
IGEN bent maradt.
Az itteni fórumban beírtam a HELLO és máris meg lett amit keresel.
How to flash Z9S
Kicsit bonyolult oda figyelést igényel. Jó fájlt kell kiválasztani, és át írni.
Remélem sikered lesz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Chrys_
addikt
Adott a thread egy ötletet és bejött. Eredetileg az erősítő egyik HDMI bementén volt, nem kötöttem AV-ra a TV-n, hanem monitorra, de ott sem sikerült elindítani, aztán vissza a TV-re, egy eddig nem használt HDMI bemenetre. Semmi siker, aztán megint vissza monitorra (1920*1200), ekkor sikerült USB nélkül egy factory reset-re rávenni (kér hozzá jelszót). Most elindult, elkezdem az újra beállítást.
-
Chrys_
addikt
válasz Beni2360 #15810 üzenetére
Miért lenne okafogyott? Vagy csak bent maradt a vágólapon?
Z9X lesz akkor, ha nem tudom rendbe rakni a Z9S-t. Melyik "kinti" topik? Ez itt? Nyugodtan jöhet link hozzá, mindegy, hogy angol vagy német. Megpróbálom megmenteni ezt.Mind2 USB-t próbáltam, a szélsőben mutatott életjeleket De sajnos vagy folyamatos világításon az USB LED-n, vagy pár LED-villanáson kívül más nem történt.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chrys_ #15808 üzenetére
Okafogyott a hsz-d törlöm. Ha nem kell a belső HDD akkor a Z9X-t. Mndkettőben ugyan az a SOC van.
Egyébként a kinti topikban van a Hello-ra orvosság. Pár hete volt itt valakinek ugyan ez a baja és sikeredett neki helyrehozni. A szélső USB portba dugtad a pent? A képen mutatják.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Z9S mai napon elhalálozott... még a recovery fw sem segít, átneveztem install.img-re, de nem akarja telepíteni.
Valamikor csak fekete képernyő van bekapcsoláskor, néha viszont megjeleníti a Zidoo logo-t, de nem lép tovább, a kis kijelzőn pedig csak HELLO van. Hát az van neki...Milyen Zidoo lejátszót érdemes venni helyette? Z9X? Z10PRO? Belső SATA nem feltétlenül kell, igazából mindegy. Viszont a chip különböző a két gépben.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz kene84 #15803 üzenetére
Vagy még: HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás topik...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
bocsánat, hogy ha nem a megfelelő helyen kérdezem, de itt laknak a hozzáértők Zidoo lejátszót tekintve.
Érdeklődnék, hogy régi X9S-t mennyiért érdemes feltenni apróra? Tökéletes állapotnak örvend, dobozával, tartozéikaival.
Köszi. -
Beni2360
Topikgazda
Fogalmam sincs. Küldenél priviben egy pontos videó címet vagyi linket? Ez a 10-12 GB méretet takarna gondolom. Egyet kikolcsonzok a virág boltból és megnezem.
-
tomej
aktív tag
Adott Zidoo Z1000 Pro. Most a 3. filmnél veszem észre, hogy 4K HDR10 H.265 Dolby-Atmos 23,976 Hz .mkv-nél behal a lejátszó. Állítgatok mindent a menüben - semmi eredmény... Lefagy a jelenet vagy bekockásodik a kép. A fájl méret rendre 10-12. Nas-ról mennek, de a 4K többségét eddig simán vitte. Valaki esetleg ötlet?
Köszi, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest