Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• afonyabacsi

csendes újonc

Üdv!
    Egy Z9S elégedett tulajdonosa vagyok (miután a lejátszó vásárlása után cserélhettem az erősítőt is, mert csak a HDMI-vel működött tökéletesen a hang, optikaival nem, de ez most részletkérdés, azóta minden tökéletes).
    Gondolkodok Z9X-re váltásban, látjátok értelmét?
    DV nem jön nálam szóba, Samsung QLED tévém van, esetleg a HDR10+ lenne használható plusz extra, bár arra van egy Pana blu-ray játszóm, szóval nem lenne túl lényeges az sem.
    Engem a Home Theater funkciók sem érdekelnek, talán ha egyszer léptem be annak a menüjébe, semmi szükségem rá, a Media Centerből szövegesen szoktam böngészni a rá dugott vinyó tartalmát, engem nem érdekelnek a borítók/trailerek, csak a filmek... :)
    Használta esetleg bárki mindkét típust, és lát bármi javulást képminőségben az új chippel?
    Ha jól tudom eleinte a Z9X-nél a feliratokkal is voltak gondok, ezek már megoldódtak mostanra? Én a filmek 70-80%-át feliratosan szoktam nézni, ebben tökéletes a Z9S, soha semmi gondom nem volt még egy felirat tökéletes megjelenítésével sem.
    Van még bármi egyéb lejátszással kapcsolatos hiba/anomália, amiről tudnom kellene a Z9X esetében?
    Előre is köszönöm, ha valaki válaszra méltat. :)

Új hozzászólás Aktív témák