- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
-
Papageorge
csendes tag
Sziasztok, most tervezek venni egy mediaplayert, és eddig úgy néz ki a zidoo 1000pro lesz.Lenne pár kérdésem,ha valaki használ ilyen készüléket itt a fórumon.
1.van -e zoom benne
2.mennyire finnyás a különbözö fomátumokkal
3. Jól viszi -e a dolby visiont
4. 5.1, 7 1 dolby atmos hang rendesen megy rajta?
Előre is köszönöm a segítséget :) -
Beni2360
Topikgazda
válasz Papageorge #11302 üzenetére
,
1: Zoom nincs de minek?
2. Nem finnyás
3: DV korlátozott
4: hang minden rendben.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kokokka
őstag
válasz Papageorge #11304 üzenetére
Húha! Ez most komyoly kérdés a részedről?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Papageorge #11304 üzenetére
Nem azért csinálják szélesvásznúra, hogy te levágj az oldalából kb 30%-t. Én max 10%-t szoktam a TV-vel nagyítani. A zidoonál van lehetőség a távval a felirat pozíciót állítani.
A DV korlátozásra meg keressél itt rá. Nagyon sokat diskuráltunk róla.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
modflow
veterán
válasz modflow #11286 üzenetére
Ezt a tesztvideót megnézné valaki zidoon?
Az érdekelne, hogy a HDR10-es teszt, honnan villog.
[Teszt]
Azt hittem X9S kezeli rosszul a hdr-t, de a kölcsönkapott z9s totál olyan.
Nekem 68-tól villog csak, míg a másik mappában lévő fájl ugyan a pdf szerinti első képet mutatja, de balildalt középen nekem nem látni semmit.Míg a TV belső lejátszója tökéletes ugyanazon képbeállítással.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz modflow #11307 üzenetére
Kalibráld a Zidoo-hoz, ne azzal foglalkozz, hogy a TV belső lejástzójával jobb. Minden bemenethez más-más beállítás a jó illetve a TV-k is eltérően viselkedhetnek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Brake
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni: mivel Zidoo X9S a lejátszóm és feljebb szeretnék lépni, ugyanennél a márkánál maradnék. Kinéztem a Z1000 Pro 4K, illetve az UHD 3000 készülékeket. Amire kellene: majdnem teljesen digitális (FLAC, SACD) zene és mindenféle (4K, FHD, ISO, MKV, stb.) film. Melyiket válasszam, ha szeretnék jövőálló(bb) rendszert kapni?
-
Beni2360
Topikgazda
Szerintem hasonlítsd össze őket és el tudod dönteni, hogy melyiket szeretnéd. De szerintem az UHD 3000 lesz a befutó.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Nem használtam de a leírások alapján választottam ki és mint írtad időt álló és gondolom a hang lejátszás is szerepet vállal a kívánalmaid közt.
Egy fórumtársunk írt a Zidoo UHD2000 lejátszó-ról egy szösszenetet. Ez talán táppontot ad a választásban.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pontyos
senior tag
Jöttek új Firmware ek!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Galahed #11321 üzenetére
Beta version v6.1.05 for Z9X/Z10 Pro/Z1000 Pro/UHD3000
De te sem írtad milyenek vannak.
látom már Z10 és Z9s
Beta version v2.3.45 for Z9S/Z10/Z1000/X20/X20 PRO/UHD2000[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ribobon
tag
válasz Galahed #11321 üzenetére
UHD3000-nál olykor előfordul, hogy rosszul áll be a kép frekvencia.
Általában egy "stop", majd "play" megoldja, vagy kézzel is lehet állítani.
(Setupban természetesen be van állítva az "Only Framerate")
Egyszer az is előfordult, hogy jó volt a képfrekvencia, de amint lépegettem a filmben a számgombokkal, egyszercsak magától átváltott egy hibás képfrekvenciára (nem nyomtam meg véletlenül sem közben a manuális képfrekvencia állító gombot).X20-at használtam 10 hónapig, annál nem emlékszem ilyen problémára.
(Felrakom a mai bétát, ami vagy megoldja, vagy nem... )
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz Beni2360 #11322 üzenetére
Ezekből mikor várható, nem béta verzió? /Z9S van nekünk/
Lehet rátenném, ha esetleg hozna valami újat, vagy jobbat.
Még a tavaly júliusban, a vásárlás időpontjában rákerült firmware van rajta /teljesen hibátlanul működik/. Ezért is kérdezem, hogy lesz e valami változás benne?
Köszönöm<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Aurig@ #11324 üzenetére
Hát sokára szokták kitenni csak amikor a beta verzió visszajelzések összejönnek és esetleg valamit még belenyúlnak. A kinti fórumot olvasgasd, a chome eléggé jól fordítja ha az angol nem megy. Ott az elején le van írva mi változott és és mik a tapasztalatok. Én szoktam várni pár napot mire frissítek, hogy lássam érdemes-e.
Azért tavaly Július óta volt változás ami nem beta. Ezt felrakhatod. Szeptemberi fw.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
curmpli
tag
Nem ott folytatja a lejátszást, ahol abbhagytam a Z9S-em, hanem előlről kezdi.
NAS-t használok, amit nemrég újratelepítettem. nem tudom lehet-e összefüggés a kettő közt, vagy csak a Zidoo-val van baj? -
pontyos
senior tag
Playback - Bookmarks / ON
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Z9x-en youtube appba akarok belépni a fiókommal. Bejelentkezésnél kiválasztom a fiókomat, leOKézom, de nem történik semmi.
Ötlet? -
hosszug
tag
Sziasztok!
Párszor már próbáltam segítséget kérni de idáig nem sikerült megoldást találni a problémára. Hátha most olvassa olyan aki járt már hasonlóképpen.
Adott egy Zidoo x20 pro 2 db wd red merevlemezzel a hasában. Win 10 látja a hálózaton mind a két kötetet, de viszont másolni vagy akár egy ujj mappát létrehozni nem tudok.
Viszont tegnap hogy frissítettem egy pendrivot rádugtam és láss csodát tudok rá másolni.
Szóval valamiért a merevlemezekre nem tudok írni. Készüléken kiprobáltam onnan sikerült mappát létrehozni.
Valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hosszug #11331 üzenetére
Szia!
Az OPENWRT be van állítva adtál engedélyt ott az elérésre, jelszó beállítást megcsináltad?
Elérést a böngésződben is tudod és ott könnyű a beállítás nem úgy mint a boxon vacakolni. IP: port szám.
Más momentán nem jut az eszembe.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hosszug
tag
válasz Beni2360 #11332 üzenetére
Szia! Készülék ip címét beírva az openwrt felülete jön be, ott root felhasználónév valamint jelszót megadtam. IP portszámnak minek kell lennie?
Érdekes mivel egy rácsatlakoztatott pendrival minden rendesen működik, csak a hasában levő 2 db merevlemezt nem engedi írni. -
Beni2360
Topikgazda
válasz hosszug #11334 üzenetére
Sajnos már tavaly kikerült a látókörömből az OPENWRT-s dolgok az X10 megszűnésével. A Z9S-nél meg nem használtam de ez nagyos kevés ideig volt nálam. A Z9X-nél meg már kivették és SAMBA szervert adtak ahol van lehetőség ki-be kapcsolni az azonosítási funkciót.
Vannak még sokan akiknek van openwrt talán majd jelentkeznek.
Nézzél körül a zidoo oldalán és az ottani fórumban.
Nézz ide is be: OpenWrt topic
Sajnos más ötlettem nincs.
keresőt használtad már?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz hosszug #11334 üzenetére
Nézd meg ezt a videómat ip:9528 és hátha valamit kiokoskodsz belőle.
Emlékszem az X10-nél voltak olyan anomáliák (1 HDD) hogy az usb portra dugott külső HDD-k és pen megzavarta a kiosztást és át kellett írnom a Disk_sataa1 stb eléréseket.
ZIDOO adatbázis kezeléseBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
uhdpicture
csendes újonc
Két kérdésem lenne a Zidoo Z9X - el kapcsolatan. Atávirányítón véletlenül megnyomtam az egér funkció gombot. Hgy tudom kikapcsolni ?
Amásik kérdésem az lenne , hogy lejátszó optikai csatlakozóját csatlakoztattam egy Sony WHL 600 - as fejhallgatóhoz. Miért nem adja át a hangot ? Köszönöm az előző hozzászólásomra kapott választ. Sokat segített. -
Beni2360
Topikgazda
válasz uhdpicture #11337 üzenetére
Hát nyomd meg megint az egér gombot és akkor kikapcsol.
A hang beállításokban be kell állítani az optikai kimenetet RAW-ra és talán ilyenkor a HDMI kimenetet OFF-ra.
Kipróbáltad, hogy egyáltalán más eszközön megjön a hang?[ Szerkesztve ]
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Z9x/Samsung Q80T/YouTube/4k-s videók
Nem folyamatos a kép, hanem kb. másodpercenként röccen, dadog. Próbálgattam display beállításokban játszani a frissítési frekikkel. Auto(60hz), 23, 24, de semmi lényegi változás. -
Beni2360
Topikgazda
Semmit nem kell játszadozni a frekikkel.
Alap beállítás HDMI aut é s a freki váláts.
Ha meg azt szeretnéd, hogy a ZIDOO konvertáljon minden anyagot 4K-ra, akkor az utolsó képen egy sorral lejjebb pipáld ki.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
powerup2
addikt
Mikor lesz arra lehetőség hogy mi szerkesszük hogy a film az most 4k vagy ép milyen hang anyaggal rendelkezik, mert sok esetben nagyon hiányos. Vagy ha lehet szerkeszteni akkor hogy kell ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Beni2360
Topikgazda
Na akkor egészen más a gond nem az amit írtál vagyis amit nem írtál le. Ezért szeretjük a hiba minden részletét jelezve, hogy arra tudjunk összpontosítani.
A Yt appban mi történik annak semmi köze nagyon a beállításokhoz, az videó lejátszására a saját player-ére vonatkozik inkább.
Ott inkább az app a hibás és ezért szoktak Yt alternatívát telepíteni mellé. Ami ráadásul reklám mentes is. Keress itt rá a YT-ra és megtalálod a letölthető verziót.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz powerup2 #11342 üzenetére
Ezt az egész kérdést nem tudom értelmezni.
Kicsit pontosítsd a kérdésedet.
Milyen videó anyagról lenne szó?[ Szerkesztve ]
-
a347
aktív tag
válasz Beni2360 #11343 üzenetére
Már miért lenne más a hiba? A z9x saját, YouTube app-ja szaggat 4k-s video lejátszása alatt. Ezt írtam le először is.
A play áruházból letölthető youtube, illetve a Smart Youtube csak 1080p-t tud. Hiába írja az utóbbi, hogy 4k támogatott, nekem nem sikerült elővarázsolni full hd-nál nagyobbat.
Bár legalább beengednek a fiókomba, nem úgy mint a lejátszó gyári app-ja. -
Beni2360
Topikgazda
Bocs jogos, de olyan sok volt / írásjel azt hittem a TV típushoz tartozik.
A netről Yt stb videókat nem a beépített lejátszója jeleníti meg, azt látod a videó közbeni menüből. Ahhoz, hogy a Smart Youtube 4K legyen még le kell tölteni hozzá valami és API kulcsot kell generálni stb. De ezt most nem tudom neked elő szedni az amlogic topikban megtalálod ha rákeresel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.