-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
közben leültem a PC elé, látok egy levelet: valaki megpróbált bejelentkezni a youtube fiókomba, jujmostmilesz
szerencsére link van, ahol elvileg le tudom igazolni, hogy én voltam- bepötyögöm a felhasználónév/jelszót
- weboldal kéri, hogy igazoljam, hogy én vagyok én, pl. küldenek üzenetet a telefonomra (mutatja a számomat)
- rányomok, kéri, hogy adjam meg a telefonszámomat
- az SMS-ben kapott kódot beírom a webes felületen
- és hurrá, be vagyok jelentkezve!(persze csak a PC-n, az Apple TV-n még mindig nem
)
-
-igu-
addikt
youtube nem kicsit szopat
Apple tv-n akarok bejelentkezni:
- bepötyögöm a felhasználónév/jelszót (nincs kopipészt)
- azt mondja, erősítsem meg egy másik készüléken
- telefonba beírom a linket, amit a tv-n látok, ugyanoda egy jelszót is (nincs kopipészt)
- telefon kérdezi, hogy melyik felhasználó (na b.zdmeg, melyik)
- telefonba bepötyögöm a felhasználónév/jelszót
- telefon kéri, hogy igazoljam, hogy én vagyok én, pl. küldenek üzenetet a telefonomra (mutatja a számomat)
- rányomok, kéri, hogy adjam meg a telefonszámomat
és akkor itt adtam fel, meguntamés igen, ez a felhasználó csakis és kizárólag azért fizet prémiumot, hogy ne kelljen a nagy tévén és nagyzenén üvöltő reklámokat néznie, és csakis ezen a készüléken használjuk
androidon revanced megoldja, be se vagyok jelentkezve, nem is akarokköszönöm, hogy elmondhattam
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- MotoGP & WSBK
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest