- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Windows 11
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
gondolom már megszoktad a chrome-ot azért nem maradtál firefox-on
próbáld ki ezzel a böngészővel
olyan mint a chrome -
repvez
addikt
Mi ez az uj hulyesége a YZ-nak, hogy ha a kedvencekben elmentett videokat akarnám lejátszani sorrendbe akkor egy szám után nem a kedvencekben elmentett videora ugrik ,hanem egy tök random eddig mégcsak meg se nézett el se mentett videoval folytatja ?
Csak a zenei stilus marad hasonlo. -
DVlad
őstag
Urak!
Végig olvastam az összes lehetőséget a menüjében a krómnak, megcsináltam több fázist is, nem segített.
Ma viszont megláttam a jelzést, hogy Jawa frissítés áll rendelkezésre. Frissítettem.Mindenkinek köszönöm!
-
iguana
őstag
megpróbálhatod a "baltás" módszert. eltávolítod a chrome-ot (uninstall), majd ami még esetleg maradt a
C:\Users\<NEV>\AppData\Local\Google\Chrome\
,C:\Users\<NEV>\AppData\Local\Temp\
törlése. előtte a szinkronizációt kapcsold be, hogy a könyvjelzők, kiegészítők, előzmények stb. megmaradjanak. (már ha kell)
gép újraindítás, majd telepítsd újra a chrome-ot. -
DVlad
őstag
Szia!
Köszönöm ismét!
Ezt megtaláltam már én is, de nem gondoltam, hogy erről van szó. Itt összesen 4 dolog van:Google Dokumentumok Offline
Szerkesszen, hozzon létre és tekintsen meg dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat – akár internetkapcsolat nélkül is.Diák
Prezentációk létrehozása és szerkesztéseDokumentumok
Dokumentumok létrehozása és szerkesztéseTáblázatok
Táblázatok létrehozása és szerkesztéseEzeket most kikapcsoltam, de továbbra sem jó.
Egyéb ötlet, segítség? -
Hege1234
addikt
amíg nem engedik nézni a videókat én inkább ezekkel próbálkoznék mint hogy telefonon nézzem
eredeti
https://www.youtube.com/watch?v=ZllAA-v27TA
módosított ezzel már mindenképp mennie kell (inkognitó módban próbáltam)
http://nsfwyoutube.com/watchmore?v=ZllAA-v27TA
----------
esetleg bignox a pc-re és newpipe apk-t rátenni
a beállításokban pedig bekapcsolod hogy nézhesd a 18+ videókat
----------
vagy letöltöd amit nem enged megnézni -
ToBeY
nagyúr
Gőzöm sincs mi lehet az oka,mert tényleg jól ki van töltve a születési év.
Mind1,én a személyim képét biztos nem küldöm el a googl-nak...
Inkább akkor nézem egérmoziba a telefonon ha 18+ videót akarok nézni. -
ToBeY
nagyúr
válasz
GreenGoblin #7182 üzenetére
Ez érdekes, lehet nálad még nem kapcsolták be ezt az újítást
-
ToBeY
nagyúr
válasz
GreenGoblin #7180 üzenetére
-
GreenGoblin
őstag
Nálam is megvan adva az életkorom a Google fiókomban de eddig még lekopogom minden videót meg tudtam nézni. De ha ez szépen lassan mindenkinél felbukkan és kérnek adatokat az azért elég asztalburogatós érzést fog kelteni mindenkiben. Nem elég hogy mindent tud rólunk ez az adathalász cég még többet akar?! Nem értem a Google-t komolyan. Szorul a hurok a nyakukon rendesen erre ilyennel jönnek elő ahelyett hogy meghúznák magukat?!
-
ToBeY
nagyúr
Ha beírod youtube 18+ (nem proesz
) akkor ezt dobja fel.
Én nem szeretném elküldeni a google-nek a személyim adatait...
Nekem ki van töltve az életkor google acc-ban a real,de nem engedi nézni az ilyen videókat.Out: Nálam is csak December óta jött elő ez probléma,az előtt nem
Viszont érdekes,mobil app-ban engedi ezeket nézni -
Out
addikt
Ha megnyitod a Chrome-t, akkor a címsávba másold be ezt: chrome://extensions/ és nyomj entert, ekkor bejön, hogy milyen bővítmények vannak feltelepítve a böngésződbe. Itt kellene letiltani mindent és tesztelni, hogy működik-e, ha igen, akkor egyesével engedélyezni és tesztelni, hogy kiderüljön mi okozza.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #7170 üzenetére
Újra működik!
-
makoss
veterán
válasz
Gubek-Einste #7174 üzenetére
Magától beáll?
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Egyik ismerősömnek van egy 4K UHD 60 FPS rövid videója, de csak 360p felbontásban megy fel a youtubera
Mit kell beállítani, hogy eredeti minőségben, felbontásban töltődjön fel a videó? -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
badabum #6553 üzenetére
Szia!
És is szeretném ha magyarnyelvre való automatikus fordítást nem kéne mindig kiválasztani.
Nem találtam rá megoldást!
Most meg azt vettem észre hogy az automatikus fordítás nem is működik!
Legalábbis nálam!
Bármilyen nyelvre kérem a fordítást nem jelenik meg a felirat!.
Se Windowson, se Linuxon, pár napja még Windowson megjelent, Linuxnál nem néztem.
Ui:
Azok a feliratok megjelenek, amikhez nem kell automatikus fordítás.
Nektek működik?
Tegnap videokártya drivert frissítgetem, elvileg ugyanazt a drivert rakta fel a Windows mint ami előtte volt, de sose lehet tudni...
-
Out
addikt
válasz
GreenGoblin #7167 üzenetére
Én is csak december óta találkozok ilyen videókkal amiket nem enged megnézni addig, amíg nem igazolom a korom. Lehet, majd fokozatosan mindenkinél előjön ez.
-
Out
addikt
Érdekes, mert a Google ezt írja:
If you’re in the European Union (EU), European Economic Area (EEA), Switzerland or United Kingdom
The Audiovisual Media Services Directive (AVMSD) is an EU-wide coordination of national legislation on audiovisual media – both traditional TV broadcasts and on-demand services. Recently, AVMSD was revised to extend certain rules to video sharing platforms (VSPs).
In line with AVMSD, you may be asked to re-verify your date of birth when watching age-restricted videos. Follow the prompts to submit an image of a valid ID or credit card.Vagyis ezek szerint nálad valami rosszul működik
-
DVlad
őstag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy egy ideje a különböző oldalakon beágyazott youtube videók nem indulnak el, helyette pár mp után a "Hiba történt. Próbálkozz újra később. (Lejátszásazonosító: rOWXawv3WU8RqLly)
További információ" és hasonló jelennek meg?
PC, Win10, Chrome, minden eredeti, és eddig nem volt ilyen gondom soha.
Inkognitó lapon nincs ez a hiba.Előre is köszönöm!
-
ToBeY
nagyúr
Ez valami új policy a YouTube-nál, hogy kéri igazalojam magam hogy elmúltam-e 18éves ?És biztonságos ilyen módon elküldeni nekik a személyim fényképét?
-
VoidXs
Topikgazda
-
saelin
veterán
Egy ismerősöm 12 éves fiának tegnap törölve lett a Minecraft videója, amiben a barátjával coopozott. Community guidelines megszegésére hivatkozva lett leszedve. Nézegettem hogy ez mit tartalmaz, de ebből max azt tudom elképzelni hogy csúnyán beszéltek a videó alatt. Semmi editálás nem volt a videóban mert csak egy sima ps4-es streaming volt.
Valakinek valami ötlet hogy az ilyen ne essen meg a jövőben?
-
D.Va
őstag
Üdv! Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a csatornám tartalmát, a feltöltött videóimat a youtube NE a magyar közönségnek tegye ki?
Most kezdtem videókat feltenni, és nincs egyetlen néző sem más országból.
A fiókom/beállításaim szerint USA "lakhelyem", és nincs semmi magyar a videóimban, cím, leírás, tag-ek, minden angol, de amikor megnézem a statisztikáimat a nézők 100% magyar országról vannak ennek ellenére is. És ezen én változtatni szeretnék, de nagyon.
Nem lehet valahogy a nézőközönséget targetelni?
Vagy átverni a rendszert hogy ne magyarországinak lássa a csatornámat? -
válasz
Motion_Blur #7143 üzenetére
én nem látok különbséget, 4k-n nézve mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest