-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Van aki prémium előfizető és tévés rendszeren használja a youtube-ot? Érdekelne, hogy másnál is megjelent -e egy marha nagy reklám a home oldalon. Nekem mi boxon és fire tv stick -en is megjelent. Videoók közben nincs reklám, csak ezen a képernyőn. A lefele gombbal lehet eltüntetni és a saját tartalom listát látni.
Közben egyébként lehet rá is jöttem:
Talán egy bug. Mivel alapból a "márkafiók" alól vagyok bejelentkezve a sima fiók helyett. Még a google+ miatt jött létre ez és minden playlistem az alá van mentve. Régebben is volt, hogy a márkafiók kezelésénél bugzott és ott jelent meg reklám, miközben a sima fiók alól minden jól ment. Valsz valami új reklámfajta lehet ez, amitben nem kezelték le ezt a kettősséget a fiókkezelésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest