-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki035
tag
Az hogyan lehetségese???
Folyamatok:
1. Egy újraindítás után egyik HDD "hibát produkál" irt. HDD ki formázás PC-n, Sentinel 0 hibát talált, vissza a Nasba, még mindég "Hibát produkál" üzenet fogad. HDD ki, a tömbről leválasztva
2. Egy másikra Sata port átkötés (mivel van benne egy PCIE kártya) a rendszer szerint a 12es merevlemez volt használatban, átkötöttem a 8asba, a Tömb tönkrement, a Hardra is hibát irt...
3. HDD ki a tömböt láttam az adatokat olvasni tudtam, HDD ki formázom, az összes adat elveszett...
Ez most mi?????
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Film, Zene, Játék, karcmentes lemezek..
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Microsoft 365 egyszemélyes verzió 12 hónapra
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest