- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele de mar jo ideje iszom energiaitalokat es a monster ripper izlik a legjobban mind kozul nem talaltam annal jobbat.
-
->Raizen<-
veterán
A földesi coopban. Kösz az infót a Gilroynak jó az íze? Soha nem ittam még.
Az x act-nek is jó az íze. [link]
A multkor az Újfalusi Lidl-ben 6x forintért volt akciós a kis fémdobozos verziója. 2400-ért egy nagy rakással tudtam venni. Erős ez az energiaital valamiért 1 db jobban felpörget a kis fémdobozosból mint egy hell például nem tudom miért. -
->Raizen<-
veterán
Na feltöltöttem a hűtőt 4 energiaitallal 2 sárga monster meg 2 hell. Így szoktam mostanába de 2 héttel ezelőtt kifogytam 24 dbos MIXXED UP energia ital készletemből a LIDL-be árulják csak annak se rossz az íze!
-
->Raizen<-
veterán
Volt szerencsém inni LESZ@ROM energiaitalt nem is rossz az íze! És a marketing amit lenyomanak az oldalán nem semmi!
[link]
Nekem a sárga monster jön be a legjobban nagyon jó az íze!Amikor a simát legelsőnek megittam félig nagyon durván felpörgetett kiszaladtam a világból pedig előtte HELL-en edzőttem! Szerintem gyengíti a szivet ha ilyeneket iszunk nálam legalábbis úgy van eddzés előtt nem ajánlott inni energiaitalt én rosszul is lettem össze vissza vert a szívem egy darabig a teszkós szart sem ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest