- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
- Mesterséges intelligencia topik
- Vivaldi (böngésző)
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
-
The DJ
addikt
Hát akkor hozzád képest én még nagyon kezdő vagyok a fogyasztás terén
Abban viszont teljesen igazad van, hogy lassan már az egészséges szót is törölni lehetne a szótárból
Helyette használhatjuk bátran a káros és a kevésbé káros kifejezéseket.
Az biztos, hogy engem is felpörget és ez jó, mert általában mikor megyünk hétvégén valahova társasággal akkor én vezetek és mivel nem ihatok, ezért ennél maradtam, de hatásos, úgyhogy a továbbiakban is vásárolni fogom eme nedűt
Hetente 1x-2x néhány doboz. Viszont olvasgattam, hogy van aki a Hell-re és egyéb márkákra esküszik, azokat is ki fogom próbálni, hátha találok valami szimpatikusat.
-
Mawyx
őstag
Go is majdnem szokásos körülmények között (itthon, gép előtt, szokásos forgós székemben) elfogyasztva. A múltkori Adrenalin olyan rossz élmény volt, hogy a teljesen szokásos helyzetet (reggel fogmos után álmosan, saját szobában, gép előtt, forgós székben
) nem mertem bevállalni. Nem tudom mihez hasonlít az íze, de rossz nagyon
pedig a doboza szép.
Nagyon fontos, hogy mindig ugyanolyan körülmények között igyuk meg, amiket össze akarunk hasonlítani, mert nekem vhogy más íze van otthon a dolgoknak, más a suliban, nem mindegy, hogy sietve bedobom vagy lassan eszek-iszok vmit, nem mindegy, hogy éhes-szomjas vagyok vagy csak úgy fogyasztom. -
darnellsmith
senior tag
sikerült össze ismerkednem/barátkoznom a (nagy gyűjtő szenvedélyemnek köszönhetően, 690 doboz...
) a red bull magyar kommunikációs manager-ével. Meghívott bulls vs lions-ra, amikor augusztusba besenyei repkedett + f1es kocsik száguldoztak a lánchídon, air race-re vip jegyekkel mentem a tesómmal, kivittek tökölre élőbe megnézni az air race-es es gépeket, meg ilyen "apróságok". Aztán Ő küldte nekem, red bullos minivel hozta két csaj pestről gondolom hozzám győrbe, + 10 doboz red bullt bele, pont annyi fér be, mázlista vagyok?
-
Mawyx
őstag
Ez tuti nagyon
Mennyire jók ezek a nem gázos hűtők, hanem ezek a termoelektromos kompresszor nélküli kishűtők? Ha abból indulok ki, hogy az autós szivargyújtős hűtők is ilyenek, akkor sajnos semmit se érnek. Ez a még akár esetleg 20fokos különbségre is képes (abból jó, ha a felét tudja valójában), ez elég gagyi. Kocsiban van 60fok, a jó esetben 40fokos ital hát khmBár szobába raknám... Pl ezt néztem ki.
-
Mawyx
őstag
De most, 1 vagy 2 hete volt ez, 4es fólia 750ft, vmi januári akció.
Ma ittam egy Hell-t a suliban, ízlett így elsőre, de nem hiteles, mert szomjas voltam és álmos és minden bajom volt, akármilyen löttyöt felszívtam volna
Az itthonit még nem ittam meg, de ha ízlik, akkor sietni kell, mert asszem a metróban 99ft, de gyorsan meg is nézem a prospektusukat neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest