- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Disney+
-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs1rk3
tag
válasz DroiDMester #9392 üzenetére
Hát én előlapra vettem egy Nillkin Amazing H Plus Pro foilát ahhoz adták de aztán leszedtem mert a tok ki van emelkedve nehezebben karcolodik
#9389) cuccos19 :
Szerintem ilyen karcálló védő réteget teszel rá ami megszárad neten néztem róla videót és ezt oda ajánlották 🙃#9396) Tonyk : azért van mert ugye ki van dudorodva a vaku és gondolom vezeti a fényt a foila és bevakít. Nekem az üveg foila olyan ha előlapi vaku világít a foila széle is világít. 😁
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Az enyémen olyan van, ami a vaku előtt ki van vágva [link]. Ugyanolyan fos kék lesz a kép tőle.... Csak azért hagytam rajta , mert ha nem nagyon fényképezek vele, de az első alkalommal , ha kell a vakú szedem le róla.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
gghrtz
őstag
válasz DroiDMester #9392 üzenetére
Ja ez a kivágott biztos jó már.
-
juve600
nagyúr
aki MASIK rom-on van megnézné nekem az alapértelmezett téma nevét ?
köszi -
cuccos19
tag
A tok és az előlapi védőüveg úton van, akkor amíg megjön, addig jegelem ezt a kamera védőüveg dolgot, aztán majd meglátjuk.
De azért addig is, akkor ez most Global vagy Pro?
[ Szerkesztve ]
Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.
-
nagyúr
-
cuccos19
tag
Mi az a kijelző védő folyadék? Valami szmötyi ami megszilárdul felkenés után és egy kvázi védőhártya lesz rajta? Ez inkább ütés, vagy inkább karc ellen véd?
A legtöbb ilyen védőüvegnél mutatják a vakunál a lyukat, legalább már értem, hogy mi célt is szolgál.
[ Szerkesztve ]
Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.
-
nagyúr
-
cuccos19
tag
Igazából nem tudom, az én telefonomon nincs ilyen védő üveg (RN3 Pro), anyumén viszont van (Redmi 2 Pro). Az az igazság, hogy nem tudnám megmondani most így, hogy mennyivel lettek rosszabbak a képek, mióta felkerült az üveg a kamera elég. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz a tok a telefonon, ha legalább 2-3mm-t elemelkedik tőle (mármint hogy a kamera be lesz süllyesztve a tokba ennyivel), akkor hagyom a csudába az üveget a kamerára (félig-meddig strapa tok lesz ez is, ilyen "gumibugyi"). Nekem is ilyen páncélos tok van, és abban elég durván mélyen ül a kamera, igazából nem nagyon érheti el semmi.
[ Szerkesztve ]
-
cuccos19
tag
És még annyiban szeretnék segítséget kérni, hogy a két kamera védő üveg közül akkor most melyiket kellene megrendelnem? A Redmi Note 5 Global-t vagy a Redmi Note 5 Pro-t? Mert ha jól gondolom, a két telefon fizikailag ugyanaz, amit Indiában Pro-nak hívnak, az nálunk a sima Note 5, és az egyben global verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
-
cuccos19
tag
Tegnap jött meg anyum RN5-e az EU Stockról. Az lenne a kérdésem, hogy az a lehúzható értesítési sáv, amit régen át lehetett állítani például a RN3Pro-nál (MIUI 9 van azon is), azt itt most nem lehet? Én nem találom ezt a menüpontot. Itt volt: Beállítások -> Értesítések és állapotsor -> Értesítések és kapcsolók elrendezése -> Kombinált/Különálló. Most sajnos csak kombinált van, a különállót szoktuk meg. Most kénytelenek leszünk majd átszokni?
-
juve600
nagyúr
válasz WhiteWalker #9375 üzenetére
siettem,nem állítottam át a MiFlash-t
-
jUUh
addikt
válasz csiziktomi #9361 üzenetére
Mielőtt flasheled a custom kernelt, a boot.img-ről csinálsz egy backupot, és ha nen tetszik az adott kernel ezzel visszaállítod az eredetit. Romot, kernelt, magisk-ot, szinte mindent TWRP-ből rakunk fel. Magisk-ot tudtommal lehet flashelned simán tiszta telepítéssel / clean flash / mert nincs benne olyan firmware, ami miatt érdekelné az ARB. De javítsatok ki ha tévedek.
Samsung Galaxy S23+
-
natë
nagyúr
-
csiziktomi
senior tag
Most már tényleg hiányzik egy összefoglaló Sajna elvesztettem a fonalat.Most a MIUI 10 Global 8.8.2 Béta van fent.(Nyitott BL)Szeretném kipróbálni a Masik ROM-ot SImán mehet fel TWRP-ből(gondolom wipe all)? Illetve a KangarooX kernelt raknám fel.Ezt szintén TWRP? Az eredeti kernelt hogyan lehet lementeni? Ha vissza akarnék állni ? Köszi a válaszokat előre
-
juve600
nagyúr
kint az új PE build is
-
Fulár
senior tag
Tényleg nem.Kezd teleszaladni a brém az Eu.val.Le kellene váltani erre a Masik cuccra de marhára nincs semmi kedvem variâlni.
Van egy olyan fura érzésem,hogy ez az Eu-s fejlesztőcsapat már nem az a brigád mint annó!
Miui 8 és 9-es korszakból nem emlékszem rá,hogy egy-egy"frissítés"több kárt csinált volna mint hasznot!
Talán tényleg hagyagolni kellene az Eu.dev-et. -
natë
nagyúr
A My Oreo témát próbáljátok ki, qrvajó.
-
natë
nagyúr
válasz manchester99 #9341 üzenetére
Masik-nak frankó saját custom kernele van.
-
jUUh
addikt
válasz manchester99 #9350 üzenetére
MIUI-s verziót flasheltem. Szerintem mindannyian.
Samsung Galaxy S23+
-
manchester99
tag
és melyiket kell felrakni a KangarooX kernelböl a Masik romhoz ? Miui vagy sima ?
-
jUUh
addikt
-
jUUh
addikt
válasz Trailblazer #9344 üzenetére
Nem azt írtad, hogy bootloopolt? Vagy keverem?
Samsung Galaxy S23+
-
Trailblazer
veterán
Én cseréltem, a ktommy91-féle KangarooX-et használom nagy elégedettséggel. Persze mindig az aktuális verziót.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
juve600
nagyúr
maradt nálam
-
jUUh
addikt
Maradt a stock, nem tudom mi lenne jó alternatíve. Tökéletes gyárival.
Samsung Galaxy S23+
-
manchester99
tag
Aki Masik romon van , kernelt cseréltek vagy marad a stock ?
-
Trailblazer
veterán
válasz WhiteWalker #9290 üzenetére
Félig értelmezhetetlen a kérdés, hiszen a Masik is MIUI...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
hargitomi
tag
Na mindjárt felnyomom már én is ezt a Masikot, olyan jókat írtatok róla.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
-
natë
nagyúr
Eu rom alatt már a témák sem mixelhetők...
-
nagyúr
-
Dinter
addikt
Miért van, hogy kiválasztom, hogy a 3G hálózatot használja, erre utána egyből visszalép a 4G-re?
-
ktommy91
addikt
válasz batai15 #9312 üzenetére
Legalább hetente frissül. Nem használtam annyit hosszú távon hogy dönteni tudnék. Igazából ezen a vason jó kernellel hasít az összes. A feature lista a döntő de az engem megint nem nagyon érdekel mert egy AOSP is elég lenne nekem ha működne úgy mint a MIUI.(újabban a gesztusvezérlést sem használom mert jobban pörög navbar-ral)
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Tonyk
veterán
válasz wwenigma #9310 üzenetére
Értem, köszi!
Tehát a lényeg, hogy az ARB nem a rom verzióját figyeli, hanem az ARB szintet. Azaz ARB4 -es MIUI10 után mehet vissza MIUI 9, a lényeg, hogy ARB 4 level legyen minimum.
Ez nem volt tiszta eddig, csak erről senki nem beszélt itt.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
wwenigma
Jómunkásember
Az a lenyege hogy ha van olyan sebezhetoseg akkor ne lehessen azt a ROM-ot visszarakni. Majd akkor valtanak ARB-t legkozelebb ha ilyet patchelnek.
Fel van fujva ez az egesz, mar 2 stabil rom van azota es egyikkel sincs baj hogy vissza kellene lepni akarhova.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tonyk
veterán
válasz kszthly #9308 üzenetére
Kösz, de akkor az egész ARB-nek mi értelme van, hogy ARB4-esen belül vissza tudok menni akár a legelejére is? Valami olyat olvastam, hogy a google szándéka ezzel az volt, hogy ne lehessen downgradelni. Így meg lehet, igaz csak arb4-en belül. Nyilván ez most míg friss, nem nagy dolog, de fél év vagy egy év múlva, vissza lehet menni elég sokat.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
ktommy91
addikt
Igen. Azért szabadultam tőle rövid úton mert állítható a gyorskapcsolók hátterének átlátszósága és valami különös okból full átlátszó volt amin nem tudtam állítani úgy meg nem túl jól látható. Ezen kívül tuti hogy a HD audio lejátszás sincs megcsinálva normálisan. PE-n deep bufferen keresztül megy a 32 bit 192khz, de fixen 192khz-re állítja a sampling rate-et, az meg odabasz a hangpontosságnak. Szóval részemről MIUI ftw.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz batai15 #9300 üzenetére
Akkor már a lineage extended-et javasolom. Több a feature. Anno fent volt egy rövid időre és a sebesség is rendben volt.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ElDiabloo
senior tag
Masik-ot régebb óta használókhoz lenne pár kérdésem:
-gyári zene lejátszónak másnál sincs widget-je ? Elő lehet ezt valahogy varázsolni ?
-Az AI kép scannelést ki lehet valahogy kapcsolni ? Rögtön visszakapcsolja magát és zavarnak a galéria tetején azok az ábrák amik emiatt vannak.
-Váltakozó háttérkép ki van belőle alapból véve ? Külön appot használok erre, de azt így nem engedi bekapcsolni. Még úgy engedné bekapcsolni ha előtte beállítok Live Wallpapert de az meg nincs a telefonon, Témák app-ban meg nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 25
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...