- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- macOS PC-re
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
-
IT café
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
lafaty80 #3376 üzenetére
Ok, mert zavart a dolog...
Remélem tud segíteni másnak is, aki global-ról ment cn firmware-re és bdata átírás után nem menne a MiWifi app, mert "region don't match" hibát dob.1. lépj be a router web-es felületére.
2. másold be ezt a linket egy új lapra és írd át a router-ed ip címét a sajátodra, és még ne nyomj enter-t: http://routered_ip_cime/cgi-bin/luci/;stok=d5df39a297daff7e325df31f16724619/api/xqsystem/country_code
3. írd át a stok utáni azonosítót(vastagon jeölve) az 1. pontban kapott url-ben kapottal.
4. ENTER
5. a kapott szövegben nézd meg az első részt, ha nem ezt látod, akkor ott a gond {"current":"CN"
(Nekem ez így nézett ki cn fw telepítés és bdata átírás után is {"current":"EU")
6. Ha nem "CN", akkor putty csatlakozás ssh-val
7. nvram get CountryCode , majd ENTER (megadja a CountryCode jelenlegi értékét, a fentiek alapján ez is EU lesz, vagyis inkább nem CN)
8. nvram set CountryCode=CN , majd ENTER (ez átírja CN-re az értéket)
9. nvram commit, majd ENTER (ez véglegesíti az átírást)
10. ha minden jól ment, akkor a 7. ponttal már "CN"-t kell kapni.Ez után már miwifi app-ban is megy minden ha a régiót "chinese mainland"-re állítod.
Nekem ez segített, hogy miért nem lett alapból cn, nem tudom, pedig bdata átíráskor és annak lekérdezésekor is cn-t látok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest