- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Donki Hóte #239 üzenetére
Nem kell hozzá Pegasus... De nem folytatom.
https://www.coreinfinity.tech
-
válasz Donki Hóte #233 üzenetére
Miutan mas kinai telefonnal is tapasztaltam minosegi problemat, nem is egyel, nincs okom feltetelezni, hogy az altalanositasom rossz.
Termeszetesen, meg emlitest sem tettunk a kinai telefonok jelentette kiberbiztonsagi kockazatokrol sem.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
PuffyDog
tag
válasz Donki Hóte #225 üzenetére
Xiaomi 14?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
osonte
őstag
válasz Donki Hóte #201 üzenetére
Köszi a tanácsot, először a gyorsabb módszerrel próbálkozok, de az is lehet semmit nem kell csinálni.
Majd kiderül. -
-
Karavik
veterán
válasz Donki Hóte #171 üzenetére
Nem szűnt meg a custom ROM-olgatás viszont a HyperOS bevezetésével Xiaomi szigorított a bootloader nyitási procedúrán ami ahhoz kell, hogy custom ROM-ra tudjanak váltani a userek:
Most már kínai piacos Xiaomi 14-en gyakorlatilag esélytelen, hogy hivatalos módszerrel bootloader-t nyisson bárki is Kínán kívül (kitaláltak rá nemhivatalos fizetős módszert).
Globál piacos Xiaomi 14-en pedig Xiaomi community-n keresztül lehet igényelni bootloader nyitási kérelmet. A kérelem elbírálása community-n szerezhető pontokhoz és aktivitáshoz kötött. Én megkaptam az engedélyt egyből (lásd lejjebb) mert engem már jó ismernek[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
Amit Karavik kolléga írt, erre vonatkozik: [link]
Szokták xiaomi EU romnak is nevezni a globált, de xiaomi.eu egy főzött rom. -
Hobbbyt
őstag
Félreértetted. A gyári xiaomi OS-ben nincs angol/kínai szöveg. A custom ROM-okban van, de arról meg nem a Xiaomi tehet.
A custom romok használata sem kötelező, semmi baj nincs a gyári rommal...
Én nagyjából a Galaxy S4 óta nem szórakozok ilyenekkel, annak idején ott bejött a Knox ami eléggé megnehezítette a dolgot, de nem isn agyon volt már igényem rá.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Karavik
veterán
válasz Donki Hóte #165 üzenetére
Ami nincs lefordítva a Xiaomi.EU romba az olyan feature, amit a hivatalos global ROM nem tartalmaz (globál ROM-ból származik a fordítás)
Ilyen apróságok beleférnek egy custom ROM-nál cserébe több funkciót és nagyobb felhasználói szabadságot ad. Mindennek van előnye és hátránya csak egyéni preferencia kérdése kinek mi fontosabb.
Én pl. azért tértem vissza Xiaomi.eu hyperOS-ről a hivatalos hyperOS EU ROM-ra mert nyitott bootloader mellett pár app nem működik többé pl Telekom TV GO app. Így a felvételeket nem tudtam távolról indítani/kezelni ami számomra fontos.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
válasz Donki Hóte #165 üzenetére
A globál romból veszik át a fordítást, mert vagyula és a miui.hu már nem fordít, ezért ami nincs a globálban, az angol.
-
nozs23
addikt
válasz Donki Hóte #70 üzenetére
Hol irtam, hogy gyengebb?
-
janeszgol
félisten
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
Oké, tök gáz a párásodás. Megkockáztatom, hogy emiatt használhatatlan a készülék.
Itt lett volna az alkalom, hogy a Xiaomi lelépje a Samsungot (tavaly csak fej-fej volt), erre beüt ez.
Amúgy ne feledjük el, hogy ha nem is párásodás, de szériahiba volt az AF elalvása a Galaxy S8, Galaxy S10e telefonoknál. Talán az S10 Lite-ot nem érintette a dolog, meg a sima S10-et. Ez ugyanúgy használhatatlanná tette a készüléket, mégsem írt róla a kutya se.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...