Hirdetés
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Linux haladóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
beyruth82 #4007 üzenetére
Márkáktól függetlenül nem értem amúgy az ilyen félelmet, hogy más rendszer, minden máshol van, blabla. FB, insta, tiktok, messenger, whatsup, böngésző, +másik 1000 alkalmazás mindegyik droidon kottára tök ugyanolyan lesz. A család női tagjai szerintem évek óta nem jártak semmilyen beállítások menüben, csak homescreenről indítanak egy appot, 'oszt jó napot. Olyanokkal sincsenek sokan tisztában, hogy mondjuk dupla power gomb programozható led kapcsolásra. Ha megmutatom valakinek, akkor úgy néz rám, mint aki most talált fel valamit, amitől megváltozik az emberiség sorsra.
Sokaknak a circle to search sem fog menni, mert tiltanak minden okos dolgot, AI-t és asszisztenst, mert lehallgatják őket... De persze ők azok, akik Google reklámsávon vadásznak jó ajánlatra és az meg nem zavarja őket...
Én bátran ajánlok váltást, mert az első beállítás után már a legtöbbeket nem fogja zavarni, hogy kicsit más a rendszer.
Egyébként egyetértek, az alsó polcos samukat én sem szeretem sem használni, sem ajánlani.Szerk: alma vs droid az merőben más tészta és ott nehezebb lehet esetleg a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Háztartási gépek
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest