-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Norb79 #142182 üzenetére
Az már csak Grubb-nak a szövege volt. Korábbi leak április 21-et mondott, meg az Xbox Support is április 21-ről beszélt. Bár utóbbira később már ráfogták hogy nem emberi supportos írta, hanem automatikus üzenet, később meg már arról írt hogy nincs bejelentett dátum. De tök mindegy, holnap bejelentik és úgyis azonnal elérhető lesz.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Nagyon rég jártam sajnos itt... Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet legolcsóbban egy év körüli Game Pass Ultimate-t venni, mostanában fog lejárni a fiam előfizetése, ahogy néztem, itthon vannak árak, drágult rendesen, lehet külföldi oldal is csak legyen megbízható. Köszönöm!
-
Wesder
titán
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
Fox Mulder #142170 üzenetére
Ha az gusztuszalan volt neked, nézd csak meg a Destiny 2-t. Dlc-ért fizetsz és a season passért megint fizetsz. Ja, és van Dungeon jey is. Szóval ott mindenért is fizetsz. (Arról meg már nem beszélek, hogy ami tartalomért fizettél, annak egy részét szépen kivették a játékból.)
-
pzstm
titán
válasz
Fox Mulder #142172 üzenetére
Legalabbis bejelentik hamarosan, hogy mikor jon
-
-
pzstm
titán
válasz
Fox Mulder #142170 üzenetére
Itt is ha tobb DLC lesz, csak egy jar ingyen
amugy lemezesen a standard edition is 34 ezer forint
-
válasz
NyMRooD #142166 üzenetére
Ezt én nem érzem lehúzásnak. Ennél sokkal gusztustalanabb volt anno a Division 2 mikor megjelent akkor megvettem a fullos kiadást amiben volt season pass, de úgynevezett year 1 pass-nek hívták és csak egy évig kaptad hozzá a tartalmakat "ingyen". Az egy éven túli kiegészítőkért fizetned kell.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
NyMRooD #142166 üzenetére
"megjelenés után legalább két nappal játszhatnak vele."
Nem. A megjelenés május 15. Plusz pénzért kapsz egy Premium upgrade-et jövőbeli DLC-vel meg két nap extra játékidővel (ergo május 13-tól játszhatsz már) De ez csak bónusz, semmit nem vesz el azoktól akik a normál változattal játszanak.
-
NyMRooD
őstag
válasz
pzstm #142164 üzenetére
Szóval akik nem fizetnek extra 10k-t azok csak a megjelenés után legalább két nappal játszhatnak vele.
Rossz ez a gyakorlat, még az MS-nél értem is, így nyernek egy kis extra pénzt, hogy day1 helyett már csak week1 kerülnek be a címek a GPU-ba, de sajna mások is csinálják, szomorú.
szerk. Most legalább nem csak a day1 elérhetőség jár a pénzért.
-
pzstm
titán
Az uj Doom eseteben is van lehetoseg GamePass illetve Standard verzio tulajoknak upgradelni a Premium editionre.
DOOM: The Dark Ages Premium Upgrade
Xbox Game Pass-tagok és Standard Edition-tulajdonosok élre törhetnek a démonmészárlásban a Premium Upgrade frissítéssel, benne akár 2 nappal korábbi hozzáférés, a DLC-hadjárat, a digitális képgyűjtemény és filmzene, valamint a Divinity skincsomag a DOOM Slayer, a sárkány és Atlan stílusának megfelelő skinekkel. (Nem tartalmazza az alapjátékot)
Tartalma:
Akár 2 nappal korábbi hozzáférés
DLC-hadjárat
Digitális képgyűjtemény és filmzene
Divinity skincsomag
10.440 HUF
https://www.xbox.com/hu-HU/games/doom-the-dark-ages -
bigdady
nagyúr
Game pass core-ra ha ráaktiválásra kerül az 1 havi 350 ft GPU egy hónapra majd lemondásra kerül utóbbi akkor megy a core végéig a GPU mint live goldnál korábban vagy ez is változott?
-
DaveHutt
őstag
Monster Hunter Wilds csapatot keresek konzolon. Random tudok beugrani, de akkor jó lenne partyban vadászni az Eventeket.
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nincs már Xbox live amire aktiválni kell a GPU-t? Csak game pass főre előfizetéseket látok vásárolhatót live-ot nem. Ez az új neve a live-nak? Erre kell aktiválni a GPU-t? -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek kimaradt volna, l.skywalker kolléga már csinált Marathonnak saját topikot.
[link]
-
pzstm
titán
-
Dinomano
őstag
válasz
balintka #142123 üzenetére
Nobody wants to die... A komor retro-cyberpunk hangulata jó, viszont csak akkor ajánlom, ha szereted a teljesen lineáris, story-s sétaszimulátorokat. Nekem a játék végére elfogyott a lendület. A legvégét már YT végigjátszásban néztem meg. (Hozzá kell tenni, hogy megcsömörlöttem a sétaszimulátoroktól.)
-
grafnet
veterán
A GTA5 az XBX-re mindenképp fizetős?
GPU-m van, de minden verzióra pénzt kér.Szerk.:
Rossz acc-tal fizetős. Jó acc-tal már tölti is. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
matex
aktív tag
válasz
eL Geri #142121 üzenetére
Jelenleg Xbox és PS előfizetésem is van. Az utóbbi fél évben 3 játékot vettem egy-egy nagyobb leárazásban, természetesen mindegyik bekerült valamelyik előfizetésbe 1-2 hónapon belül. Jelenleg a GPU ontja a játékokat, főleg a Day 1 megjelenéseket. Úgyhogy megfogadtam, hogy amíg tartanak az előfizetések, addig nem veszek játékot. Meg amúgy is, elindult a horgászszezon.
-
homerhamm
addikt
válasz
Quinine911 #142128 üzenetére
Gondolom ez nekem akart jönni.
Én az EAFC25-öt nyomom, de olyan mint egy rossz drog, függőséget okoz. Még egy pack, majd még egy pack, hogy mit nyitsz. Szerintem ez az NBA-be sincs másképpen.
Mondjuk az NBA számomra kicsit inkább káosz.
Most mentem egy meccset, azt se tudtam mit kell hirtelen nyomni.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #142116 üzenetére
Hoppá, köszi, NBA-ra rápróbálok
-
modflow
veterán
A GS azt írta, az EA SPORTS FC 25 jön a gamepassba.
Igazából mikor jön? -
persil
nagyúr
válasz
eL Geri #142121 üzenetére
Ha esetleg erdekel(teged, vagy barkit), a tavaszi sale-ben felaron van(az amugy undoritoan tularazott) star wars outlaws, amirol szamomra az utobbi ~masfel honapban kiderult, hogy elkepesztoen zsenialis, kerdes nelkul 10/10. Szoval, aki star wars-os, az most nyugodt szivvel huzza be, ritka az ekkora kellemes csalodas.
-
balintka
addikt
válasz
D1L1ZS #142122 üzenetére
Robocop megéri, én még múltkor vettem meg, a héten neki álltam. Szerintem elég jól sikerült.
Mostani akcióban megvettem: Stray, Redfall, kétfél Monster Hunter Deluxe kiadást, az eredeti Halo Combat Anniv.-t. Még az AC Valhalla Deluxe Edition-on meg a Subnauticán gondolkodom.
-
D1L1ZS
őstag
Mennyire nem ajánlott mostanában utazgatni?
-
boxmaci
tag
Na az Xbox Spring Sale akcióban megvettem a Gravel című arcade autós játékot. Korábban olvastam róla és nagyon dícsérték a stílus rajongói. És igaz, ha valaki szeretne egy remekül kezelhető klasszikus arcade szerű versenyjátékot rengeteg pályával és hangulatos kivitelezéssel, online ranglistákkal, hetente frissülő feladatokkal, akkor ez kötelező. A fullos verzió 90%-os leárazással 1125 Ft! Remek játék, ennyiért ingyen van!
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
NBA 2K25
Skull and Bones -
matex
aktív tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
Április 23 Division 2 - Battle for Brooklyn DLC bemutató.
-
D1L1ZS
őstag
[link] Cronos: The new Dawn
-
Zó
aktív tag
Azért rengetegen játszották, moddolták PC-n, elment a maga módján (nem túl szépen) páréves középkategórián (sokan a régi, DX 8.1-et sem tudó VGA-k miatt csúsztak le átmenetileg róla), ugyanakkor meg Boxon sem tartotta a 30 fps-t. (Ami akkor jobban belefért még a közfelfogásba.)
Az tény, hogy sokaknak kapóra jött a boxos megjelenés, de amúgy már a Morrowind is nagyot ment az eredeti Xboxon, és már akkor is együttműködött a Bethesda a MicroSofttal. Tehát komoly előzménye volt már, amire sikerült rálicitálni.
-
Wesder
titán
Today’s a big day for two reasons:
📱 1. We’re rolling out an update soon to the Xbox app on mobile where you can buy games, join Game Pass, and redeem Perks.
🎮 2. “Stream your own game” will be launching on console. -
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cronos: The New Dawn - Official Gameplay Reveal Trailer
Régi Seven Days sorozatból csináltak egy horror/Sci-fi mellékágat
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest