Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz Marcsello31 #137890 üzenetére
Akadj már le a témáról
-
Mizol29
senior tag
válasz ρσгτσ #109052 üzenetére
"Nem írta, hogy 4K kell neki."
Azt írta a mostani tv-je is 50 colos, gondolom nem FullHD-s tv Meg maradna ennél a méretnél, de már többet is beszéltünk erről a kelleténél, át kell fáradni a Milyen tv-t vegyek topikba, ott megválaszolni az összefoglaló kérdéseit, és majd ajánlanak neki valamit. -
Mizol29
senior tag
válasz l.skywalker #108334 üzenetére
Értem én, hogy a 4K 60fps sok esetben lehetetlen, de hogy egy 1440p 60fps-ért lassan már könyörögni kell majd hogy bele tegyék a játékokba az vicc. Alapnak kellene lennie hamár "nextgen" konzolokról van szó. És akkor itt merül fel a kérdés az ember fejében, hogy ez mitől nextgen konzol? Az ssd miatt? Tiszta szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz Rigormortiis #102327 üzenetére
Nézd meg, hogy nincs e demo belőlük, én úgy emlékszek mintha lenne.
-
Mizol29
senior tag
válasz l.skywalker #99811 üzenetére
Azta, köszi szépen, még sose nyertem semmit se
-
Mizol29
senior tag
válasz beyruth82 #96867 üzenetére
Már bocs, hogy ezt írom, de szerintem ez nem lesz a te játékod. Egyedül is simán játszható, sose akadtam el benne főleg nem a legelején. Van aki érzi ezeket a játékokat van aki meg nem, nekem vagy 3400 óra csúszott bele annó nagyon éltem. Beállításokat meg nézd meg mert szerintem van olyan opció, hogy automatikusan fedezékbe megy a karakter ha van előtte valami, lehet ez tréfál meg téged.
-
Mizol29
senior tag
válasz thedivision2 #91400 üzenetére
Én meg valamelyik nap frissítettem a konzolt azóta az edge folyamatosan jelzi, hogy update elérhető és indítsam újra a böngészőt, de nem tudja magát frissíteni, jobb felső sarokban folyamat ott van az a felfele mutató kis nyíl. Kritikán aluli ez a böngésző. Meg azt is tapasztalom amit te is írsz.
-
Mizol29
senior tag
válasz ggbuffon1897 #85950 üzenetére
Csodálkoznék ha ezek után azt a kontit cserélnék neked, miután jól szét barmoltad.
-
Mizol29
senior tag
válasz thedivision2 #85885 üzenetére
Mondjuk ott nem csoda hiszen a Series S-en warzone-t nézve a One S verzió fut, mivel nem kapott semmilyen nextgen frissítést, szóval az nem a gép gyengesége, hogy úgy fut SS-en ahogy.
[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz Marcsello31 #85684 üzenetére
Alapból fent van az edge, de nem a legjobb, nálam volt olyan hogy bezárult vagy lefagyott.
-
Mizol29
senior tag
válasz l.skywalker #85633 üzenetére
Köszi az infót, akkor majd csak feloldja valamikor, csak az az érdekes hogy tegnapelőtt még adogatta az acsikat, de tegnap meg semmi. Az az érdekes hogy a statisztikákra se ír semmit sem, olyan mintha nem érzékelné hogy játszok a játékkal vagy nem tudom.
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Olyan gondom van hogy egy bizonyos játéknál pontosabban a (Tomb Raider DE) nem oldódnak fel az achik. Ezzel mit lehet csinálni? Neten nem találtam semmi hasznosat.
-
Mizol29
senior tag
Konzolos játékoknál nincs hagyományos Quit ez nem pc
Bocsi válasz akart lenni meinmaurer22
[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
Akartam kérdezni valamit, de aztán láttam, hogy rossz helyen vagyok.
-
Mizol29
senior tag
válasz thedivision2 #83937 üzenetére
Én nekem tegnap este engedte letölteni, sőt nekem már éjfél előtt is elindult a játék, szóval nem is volt még
24.-e, csodálkoztam is.[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz craftsman01 #83795 üzenetére
Hát akkor sajnálom a kollégát
-
Mizol29
senior tag
válasz Wesder #83559 üzenetére
Ezt a sztori módot vettem meg külön és nem láttam a játékaim között, de írja is, szükséges hozzá egy játék. Valaki meg azt írta nekem, hogy az online-t vegyem meg mert abban van a sztori. Ez a külön vehető sztori mód fixen nem jó, eleve fel se dobja, én is csak úgy találtam meg hogy rákerestem.
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Megvettem a GTA5 sztori módját, de sehol sem látom, konzolt is újra indítottam, de semmi. Vagy csak az online-al együtt működik?
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Játék vásárlásban szeretnék segítséget kérni, de itt nem mennék megint bele a dolgokba, szóval inkább privátban keressen meg
-
Mizol29
senior tag
válasz everest140 #83004 üzenetére
Ezt amúgy én se értem, hogy miért ilyen, nem tudom miért kell, hogy a fülessel együtt a box is bekapcsoljon.
-
Mizol29
senior tag
válasz l.skywalker #82996 üzenetére
SX-nél a balanced mode mit takar? Mert ott volt 60fps csak FullHD felbontás mellett. Ez most akkor 1440p/60fps akar lenni? Annak örülök viszont, hogy csak összehoztak egy 60fps-t az SS-re is.
-
Mizol29
senior tag
Jó cucc ez a Galaxis örzői
-
Mizol29
senior tag
válasz T.Peter #82934 üzenetére
Így igaz, nincs is sok játék ami 120fps-el fut, tehát annyira nem lényeg. Én pc-ről jöttem ahol zavart a 60fps 144Hz-es monitoron, de itt konzolon a 60fps bőven jó, nem tudom, simább mint pc-n, de lehet a kontroller miatt, mert azt nem lehet úgy rángatni mint egy egeret
-
Mizol29
senior tag
válasz Levente1991 #82933 üzenetére
Csak addig tudsz játszani amíg él az előfizu, ha ez lejár, akkor meg kell venned ha játszani akarsz velük ismét, vagy megint gamepass.
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Nálatok milyen az HBOMax minősége? Nekem Series S van FullHD monitorral, de valami okádék a minőség, olyan mintha 480p-be menne minden. Nettel tuti nincs baj, gigás net csak elég neki.
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Nem tudom jó helyen teszem e fel a kérdést, de hátha tudtok segíteni. XSS hátsó usb portja képes meghajtani egy usb-s rgb led szalagot?
-
Mizol29
senior tag
Üdv! A kontrollert már pár napja kábellel használom mert a gyári elem egész hamar lemerült és szinte alig játszottam. Kérdés, egy [ilyen] jó lesz ha veszek? Illetve mennyi időre elegek ezek?
-
Mizol29
senior tag
válasz IntelKiller7 #79642 üzenetére
Egy 60 fps boost volt tudomásom szerint
-
Mizol29
senior tag
válasz persil #79620 üzenetére
"A series s-t meg nagyon kar idecitalni, az egy budget gep es annak minden elvarasat tokeletesen teljesiti is, de egy "mai" jateknal ne az legyen mar a mervado, hogy a gombokert elhozhato "kisgepen" nincs meg a 4k/120"
De egy 1080p 60fps azért elvárható lenne, és tényleg gáz hogy az S-en csak 30fps. Mondjuk ha a 60fps-t a nagyobb konzolokon is csak 1080p-ben tudja hozni akkor mit is várok. -
Mizol29
senior tag
Bedobom ide is a kérdést hátha tud valaki valami okosat mondani [link]
-
Mizol29
senior tag
válasz darkstreet89 #78561 üzenetére
Persze nem is hittem azt, hogy megveszek egy ilyet 2500Ft-ért és már menni is fognak a headshot-ok Kicsit legyen jobb, meg kényelmesebb.
-
Mizol29
senior tag
Bocsi új hsz akart lenni
-
Mizol29
senior tag
válasz Bad Pritt #78537 üzenetére
Üdv! Elkezdtem a Destiny 2-őt tolni, hogy kicsit szokjam a konzol életet meg a kontroller használatát, de a célzás még nem az igazi. A beállításokban nincs sok opció. Kérdés, van valami olyan kiegészítő a kontira amivel finomabb mozgásokat lehet elérni? Pl amikor ads-elve lövök akkor a jobbra balra mozgást finomabban tudjam adagolni. Néha nagyon elránt ide oda, vagy még csak nem éreztem rá.
-
Mizol29
senior tag
válasz parandroid #78164 üzenetére
Az kellemetlen, na mindegy akkor. Köszi a választ
-
Mizol29
senior tag
Üdv!
Arra esetleg van lehetőség, hogyha a wireless fejhallgatót bekapcsolom, akkor a konzolt ne indítsa el automatikusan? Kerestem a beállításokban, de nem találtam semmi erre vonatkozót. -
Mizol29
senior tag
Üdv! Az normális hogy az Xbox wireless füles lekapcsol egy idő után ha nincs használatban? Gondolom ennek így kell lennie ugye? Egyébként jó kis füles, az eddigi pár 1000 Ft-os füleseimhez képest
-
Mizol29
senior tag
Üdv! Lenne egy kérdésem. Most lett egy Series S-em és van e rá arra lehetőség, hogy a böngészőben mőködjön az HBO GO? Bármit próbálok lejátszani nem megy neki. Appot nem tudom telepíteni mert nem támogatott, ezért gondoltam a böngészőre, hogy ott hátha menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest