Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- VMware
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
twi452
senior tag
válasz 30z.Samu #58018 üzenetére
Igen van benne csapadék.
Szépen mászik is a víz a szélvédőn esőben. Havazás is van de az nem olyan látványos ott csak fehér maszatok repkednek és ennyi.
Viszont a villámok...főleg éjszaka ahogy bevilágítják a tájat alattad az elég beszabehu...😄
És igen lehet látni a villámokat is ha épp úgy alakul, hogy nem takarja ki előtted egy felhő.
Ha takarja akkor csak szórt fényt vet mint egy vaku. -
hombre[EU]
veterán
egy igazi hardcore arpg-t nagyon tudnék szeretni ezzel az Ascent látvánnyal
egyébként akinek jó fülese van az Audio alatt próbálja ki az Indent Mode-ot, nagyon jó a sound designLife, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
Néhány órával és küldetéssel később azt kell mondjam nem rossz ez az Ascent.
Nem mondom, hogy életem játéka, de érdekes, kezdek ráérezni a gunplayre, gyűjtögetek, fejlődök. Arra hogy kikapcsoljon teljesen okés.
Azt ne kérdezzétek milyen a story, mert talán ez az első játék, ahol annyira nem fogott meg, hogy csak arra emlékszem széthullott valami nagy multicég, minket meg elindítottak lövöldözni.. (ha valaki vágja megírhatná privben is ).
Btw - azt olvastam, hogy az egyik grafikus az egy magyar srác a 12- ből, ő írta OW Zoli videója alatt.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Flight Simulatoral kapcsolatban lenne egy problémám.
Hiába állítom át az időpontot tetszőlegesre jelen esetben nappali időszakra pár másodperc után visszaugrik éjszakára és ami még furább a dátum is tegnapra módosul. Ugyanez a helyzet ha mindent Live-ra állítok.
Más tapasztalt ilyesmit?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #58032 üzenetére
Én délelőtt próbáltam egyszer, akkor ugyanezt az üzit kaptam, úgyhogy hagytam is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #58032 üzenetére
HaloWaypointon tudod megnézni ha épp mukodik. Steam kód csak ott látható, xboxon az Insider app kell hozzá, itt nincs kódozás.
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz ProEvoFan #58021 üzenetére
Ez nem bug, ez kb. minden coop játékban így megy hogy amelyik profillal indítod annak a mentését tudod továbbvinni. Indítsa a 2 player és problem solved.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #58031 üzenetére
Belőttem a Bumper Jumpert és mintha ki sem maradt volna néhány év, jöttek vissza a reflex-ek.
hombre[EU]
Na ez új, a Pending hiba volt eddig csak általános az Insider appban.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #58028 üzenetére
Amúgy itt is, csak elindítottam ezt is. Egy kör után töröltem. Halo az jónak tűnik egyelőre, néhány óra múlva jön elvileg új pálya is meg BOT nehezítés. (Vasárnap meg rendes 4v4 Slayer \o/ )
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz ProEvoFan #58021 üzenetére
My bad, akkor félreértettelek. Azt hittem, hogy így: ...mert az én mentésemet ajánlja fel neki.... elindul a játék mondjuk a te mentéseddel kettőtöknek, szal felajánlja, Player 2 elfogadja és akkor zúztok. Ez is bugos lehet.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Most már késő elengedni! Szimulátorhoz elég jó azért, plusz most ismerkedem a VR-ral is. Majd jövő ősszel átgondolom - amikor újra bele kéne invesztálnom fél millát-, h kell-e ez nekem?!
De egyébként abszolút egyetértek veletek! Csak játékra nincs sok értelme fenntartani egy ilyen értékű gépet. Nagyon jól sikerültek az új konzolok, a gondtalan játékhoz elég azokból venni kettőt.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #58012 üzenetére
Nekem elindult egyből. (Magyar feliratozást is kapott már a béta is)
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
-
everest140
tag
válasz mcwolf79 #58000 üzenetére
Én is szívok rendesen a MS FS tutorialoknál, engem kissé meglepett, hogy ennyire szigorú a pontozás. Az első néhány még oké, ott viszonylag könnyen pár menetből meglehet A-ra csinálni, de utána már rendesen benehezedik és minden apróságért megállít és újra kell csinálni. Egyelőre B-re sikerült megcsinálnom az önálló repülésnél, amikor 1 teljes kört kell menni: elindulás, felszállás, körberepülni, majd leszállni. Azoknál már tényleg minden apróságért vége van az egésznek. Kicsit a gépet elfordítod, vagy több csomóval mész vagy esetleg a magasságod nem pont annyi láb, már megállítja és visszafújja az egészet, kezdheted elölről. Fel tudja húzni az embert kissé a sokadik próba.
-
LeventeV
senior tag
válasz 30z.Samu #58011 üzenetére
Nálam 2010-ben jött el a váltás ideje. Engem anno az exkluzív játékok csábítottak át a konzolokra (Dragon Ball, Midnight Club LA (kellett valami Underground pótlék) és a God of War 3) és azóta tart a szerelem a konzolok iránt.
Viszont én emlékszem, hogy a váltás előtt 2008-ban összeraktam egy gépet ami olcsóbb volt mint a X360 Elite/PS3 és sokkal szebb grafikán tudta futtatni a játékokat. 2021-ben viszont ezt már nem lehet megtenni, mert ha már csak a VGA-kra rászűrök, egy középkategóriás kártya már többe kerül mint bármelyik konzol.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz mcwolf79 #58000 üzenetére
1: Én most a legutolsónál akadtam el (amikor az Airbus A320 leszállás van), az összes többi trainingnél pár újrapróbálkozás után sikerült A-ra megcsinálni (a kapott pontokból látszik, hogy melyik szakasz a problémás). A fordulásoknál/emelkedéseknél nagyon precízen és óvatosan/lassan kell főleg, az első hirtelen mozdulatnál fogja a mínuszt adni veszélyes manőverért . Főleg a későbbi leszállásos tréningeknél lesz probléma, amikor 4-5 fordulásos szintváltás + sebességcsökkentés van egyben és tartani kellene a lefelé siklás pályát (vagy nem tudom hogy fordítják szaknyelven azt a glide slope-ot).
Hihetetlen egyébként a detail még XSS-en látványt tekintve, okosan csak akkor renderel amikor adott irányba fordulsz és arra nézel. Számomra kívüállóként a játék összetettsége meg realizmusa néhol döbbenetes (konkrétan a légi navigáció része, ahogy 1:1-be át van ültetve a rádiófrekvenciáktól kezdve a VOR pontokon át a valódi légiútvonalak/pontok, azon dobtam egy hátast, mikor a 3*40 perces G1000 navi tutorial közben magyarázza youtubeon ). A szépsége viszont az, hogy zéró tudással full casual játékosként is fel tudtam szállni, megtalálni a házunkat, beleszállni a szomszéd falu futballpályájába - barátnőm meg 3 perc alatt megnézte a Golden Gate-t és utána még a 49ers stadionját is megtalálta magától. Tehát mind a két vonalat - hardcore sim - és a casualokat is jól kiszolgálja.
-
Norb79
őstag
Teljesen off, de szülőként nem látom azt az időszakot, amikor fortniteozni veszek bármit is a gyereknek. Amíg kicsi, a közelébe se engedem annak a fertőnek, és switchet meg mariot/pokemont kap és az pont elég, amikor nagyobb, elég nagy a fortnitehoz, akkor ott a nyári diákmunka, és azt vesz amit akar/tud. Ha összejön a 1-1,5 milla egy normális konfighoz, akkor felőlem vehet azt is, de nem az én pénzemből az tuti.
-
30z.Samu
félisten
Szintén zenész, ha nagyon akarnék, össze tudnék rakni egy gépet, amin lehetne játszani a mai napig. Sőt, a mostani gépemben csak egy VGA csere kellene és csókolom. Nagyjából 15 évig ragaszkodtam is a PC-hez, de olyan árak vannak, amire már én is azt mondtam, hogy elég volt. Ráadásul most már kb harmad annyit játszom, mint mondjuk 3-4 éve, szóval ha azt vesszük nem is érné meg összerakni a gépet, mert nem használnám ki. Ha játszanék napi 5-6 órákat és rohadtul számítana az fps, stb, akkor talán (!!) azt mondanám, hogy érdemes lehet. Így viszont elég az a teljesítmény, amit egy konzol nyújt, így is van, hogy csak kapkodom a fejemet, hogy baxki, hogy néz már ki ez a játék meg az a játék. Lehet, hogy már jóval előbb meg kellett volna ezt lépni, ki tudja, minden esetre a PC-s időszakomra csak jó emlékként tudok gondolni. Annak is megvan a varázsa, de jelenleg nagyon nem hiányzik, lehet hogy a korral jár...
#58010) 3L1T3: Igen, egyik ismerősöm pontosan így járt volna, ha nem kérdez meg. Ismerjük egymást egy ideje, tudta rólam hogy PC "buzi" vagyok. Vagyis Ő úgy gondolta, hogy még mindig nyomom az ipart, mert rendesen meglepődött, amikor a "Milyen gépet rakjak össze a gyereknek Fortnite-ra meg Warzone-ra?" kérdéssel azt feleltem, hogy semmilyet, bőven elég lesz egy konzol. A gyereknek szerencsére mindegy volt, csak játszani szeretne. Így a kérdés eldőlt.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
3L1T3
addikt
Sőt , hogy őszinte legyek! Azokat a szülőket sajnálom a legjobban akik nem tájékozottak. A gyerek mindenáron Fortnite-ozni szeretne a barátaival és a tartalomgyártók miatt eleve ez van belesulykolva szegénybe, hogy világítós, bizembaszom menő PC kell ahhoz, hogy legyél valaki a digitális világban.
Ha egy szülő kellően tájékozott vagy megfelelő helyről tud informálódni akkor vesz egy XSS-t és ahhoz bilit meg egeret a gyereknek és tud pörögni a fodtnite...
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz 30z.Samu #58007 üzenetére
Csak PS és X , szóval teljes mértékben. WoW ide vagy oda és egyéb nyalánkságok. Olyan mértéket ütöttek meg a hardver árak amiket már ELVBŐL sem fogok megfizetni pár plusz fps miatt.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz bulikavagyok #57952 üzenetére
Engedd el azt a bolond PC-t.
-
-
persil
nagyúr
válasz 30z.Samu #57995 üzenetére
A jatekok nagy reszeben eleve nem lehet, mer' konzolon az milyen ma', hogy te itten atallitgatod ugye... Egy reszukben meg ugyan at lehet, de akkor mas funkcio latja karat.
A boxos accessory beallitasokban at lehet ugyan allitgatni a gombokat, de 2021-ben meg mindig nem jutott el oda a microsoft, hogy jatekonkent lehessen profilt letrehozni es magatol jatekinditasnal aktivalja is, szoval ez meg ilyen nyeh megoldas, minden inditasnal valts profilt... Meg ez is csak tuneti kezeles, mert ha mondjuk b-t cserelsz lb-re(csak mondtam valamit), akkor a menukbol kilepes is az lb-re kerul.
Szar az egesz. 🤗
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zozika84
őstag
válasz totalwarrior #57983 üzenetére
De igen
Bocsi sracok
Plusz asszony tegnap HDR hatasra nyomta a jatek alatt és nem szolt. Ezert tunt ugy, hogy van[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest